Oduševili pobliku

Dubrovačka grupa Silente rasprodala Vintage Bar

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dubrovačka grupa Silente rasplesala je brojne posjetitelje u prepunom zagrebačkom Vintage baru!

Jedna od najpopularnijih mladih grupa u Hrvatskoj - Silente - izvela je svoje najveće hitove, a u zaraznim ritmovima uživalo se do ranih jutarnjih sati.

Pogledaj i ovo Silente - 4 Na vrhu svih ljestvica Ovi mladi glazbenici koje domaća publika obožava ne uzimaju predah, otkrili su sve detalje novog albuma!

'Presretni smo što je zagrabačka publika prepoznala naš rad, a posebno me veseli što su nas došli podržati u ovoliko velikom broju. Prekrasno je dijeliti svu ovu pozitivnu energiju, veselimo se nadolazećim koncertima i još brojnim zajedničkim druženjima', izjavio je Tibor Karamehmedović iz grupe Silente.

Dubrovačka grupa Silente snimila novi spot za hit 'Morski ljudi, morske žene'

Za nezaboravan koncert tražila se karta više, a grupa Silente može se pohvaliti još jednim provodom za pamćenje. Hitovi Lovac na čudesa i Terca na tišinu posjetitelje su podigli na noge već prvim taktovima, a svirka popularnih mladih izvođača pokazala se kao nezaboravan provod i izvrstan lijek protiv hladnoće u ovim tmurnim danima.

Dubrovačka grupa Silente koja je u rekordnom roku stekla respektabilan broj obožavatelja i poslala ime koje hvale najcjenjeniji hrvatski glazbenici, može se pohvaliti brojnim titulama poput najbenda 2013. godine, te sa čak tri nominacije za nagradu Porin. Za cijenjenu nagradu borit će se 27. lipnja u Zagrebu, u katergoriji za Debitanta godine, Pop album godine te Hit godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene