Sinoć je održana proslava desetogodišnjice vježbanje Pilates tehnike u Hrvatskoj u organizaciji Asje Petersen, međunarodno verificirane instruktorice i edukatorice Pilates tehnike.


Prije točno deset godina Asja Petersen otvorila je prvi Pilates studio u Hrvatskoj i regiji te time započela trend vježbanja Pilatesa, koji je danas jedan od najzastupljeniji oblika tjelovježbe.

Vezani članci Potres kod Gračaca Snažan potres probudio stanovnike Dalmacije i Like, osjetio se i u BiH: "Dobro nas je prodrmalo, tresao mi se krevet..." Arbitraža, ilustracija Sud EU-a proglasio se nenadležnim za slovensku tužbu protiv Hrvatske, Plenković zadovoljan, Slovenci žaluju

Posebna gošća ove značajne proslave bila je Rebecca Leone, jedna od najpoznatijih međunarodnih Pilates edukatorica, a ujedno i Asjina mentorica. Među ostalim uzvanicima bili su prisutni glumci Damir Markovina i Nikša Kušelj, glumice Kristina Krepela, Tamara Garbajs i Jelena Veljača, sportaš Mario Valentić, vaterpolisti Marko Martinić i Ivan Pisk,plesačica Sara Barbieri, odvjetnik Emir Bahtijarević sa suprugom,ambasadorica za Reebok Ana Matejak, višestruki pobjednik u bodybuildingu Žarko Stojić i mnogi drugi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook