Nakon što je javno izjavila da joj muškarci ne prilaze Nives Celzijus primila je neočekivanu poruku.


Brojni splitski obožavatelji Nives Celzijus konačno će doći na svoje. Popularna pjevačica ove subote 13. svibnja nastupa na otvorenju ljetne sezone kultnog kluba Tropic, a kako je ovaj koncert ujedno i obljetnica kluba, Tropic časti besplatnim ulazom.

"Splitska publika i ja volimo se jako, dugo i jedva čekam da ponovno zajedno zapjevamo. Zadnji koncert u Tropicu prije nepune dvije godine bio mi je jedan od najdražih u karijeri. Ogromna gužva ispred kluba pred koncert, simpa publika koja je ludovala sa mnom do jutra i komentari fanova dan kasnije na društvenim mrežama; to se ne zaboravlja. Doslovno smo zapalili klub. Baš zato se ovom koncertu posebno veselim, a zajedno sa mojim bendom pripremila sam Splićanima opasan dernek do jutra, ali i neka slatka iznenađenja",  poručuje popularna Nives uoči dolaska u Dalmaciju.

Nives Celzijus u novoj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato" (Foto: PR)

Dodaje, napola u šali, kako ove subote na koncertu u Splitu očekuje i muškarca svog života. "Izgleda da će ovaj koncert biti i sudbinski predodređen. Naime, kako je jučer izašao moj obiteljski intervju, na društvenim mrežama javila mi se jedna gospođa, teta Julija, koja proriče iz karata i u inbox mi poslala cijelu analizu kako mi u tarotu stoji da ću se krajem tjedna zaljubiti u prekrasnog visokog crnog muškarca s hipnotičkim pogledom koji će me oboriti s nogu. Budući da sam za vikend na koncertu u Splitu, ne preostaje mi ništa drugo nego da to bude neki fatalni Splićanin. Nazovite me iza vikenda da provjerite je li se ispunilo ovo proročanstvo", poručuje dobro raspoložena pjevačica.