Cold Snap

Propali 'znanstvenik' pokušao 'otrovati' varaždinski bend!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Varaždinski metalci ni ovaj put nisu razočarali svoje fanove. Izbacili su novi video spot za pjesmu 'Silent Killer' u kojem glumi i poznati glumac Ljubomir Kerekeš.

Nakon 10 godina rada, snimljena tri studijska albuma, odsviranih više od 250 koncerata diljem Europe i snimljenih 9 video spotova, jedan od najzapaženijih metal bendova u Hrvatskoj - Cold Snap predstavili su novi video spot za pjesmu 'Silent Killer'.

Ludog znanstvenika, koji u improviziranom laboratoriju radi eksperimente na članovima benda, glumi poznati glumac Ljubomir Kerekeš. 'Uživao sam u odličnoj atmosferi na jednodnevnom snimanju nečeg novog, drugačijeg i potpuno otkačenog', kazao je Kerekeš.

Pogledaj i ovo Jan i Ljubomir Kerekeš "Znači, ovo je vrh!" Pogledajte fotke naših glumaca koje su u kratkom vremenu postale hit: "Muškarci klečali i molili da uspije"

Varaždinski metalci se vraćaju: 'World war 3' je najžešći album dosad!

Spot je snimljen u rujnu ove godine, a režiju potpisuje mladi glumac, ujedno i pjevač benda, Jan Kerekeš. Za scenografiju i rekvizite su se pobrinuli mladi likovni umjetnici iz Prve gimnazije Varaždin, 6. osnovne škole Varaždin te brojni prijatelji i fanovi. Za uvjerljivu šminku, maske i 10 litara umjetne krvi pobrinula se Ema Kerekeš.

Službena promocija spota održat će se danas u zagrebačkom KSET-u s početkom u 21 sat. U sklopu toga, Cold Snapovci će prestaviti i svoj novi album 'World War 3' i sa zagrebačkom publikom proslaviti 10 godina rada. Uz Cold Snap nastupit će i zagrebačkoj publici dobro poznati ThroaTTwister i bend We Create.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene