Maškare u Rijeci

Promjena termina: maškarice plešu na Korzu u nedjelju 23. veljače

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zbog najave loše vremenske prognoze za subotu 22. velječe održavanje Dječje karnevalske povorke prebacuje na nedjelju 23. veljače 2014. godine s početkom u 13 sati.

Zbog najave loše vremenske prognoze za subotu 22. velječe od strane Državnog hidrometeorološkog zavoda Republike Hrvatske, održavanje Dječje karnevalske povorke prebacuje na nedjelju 23. veljače 2014. godine s početkom u 13 sati.

Pogledaj i ovo showbuzz VESELA POVORKA Riječki karneval: Dođi i budi ono što želiš

Kako je za nedjelju najavljeno lijepo i sunčano vrijeme, maškarice će bezbrižno moći „odraditi“ sve zacrtane programe. Za zagrijavanje, od 11 sati na rasporedu je nastup Prvih riječkih mažoretkinja te zborova Mali Riječani, Morčići, Male Tratinčice i Tratinčice, nakon čega će dugoočekivana raznobojna povorka maškaranih mališana preplaviti Korzo.

Pogledajte tko će biti glazbeni gosti na samoborskom fašniku!

Ove je godine prijavljeno 76 grupa s preko 5.000 djece, a najavljivat će ih voditelji s 4 pozornice – Josip Krmpotić na Korzu, Ivana Balen na Trgu Republike Hrvatske, Ivica Nikolac na Jelačićevom trgu i u zgradi Ex port Delta Tomy DJ.

Za vrijeme povorke na niz punktova po centru grada bit će organizirano oslikavanje lica, a svi koji ne budu mogli doći taj dan do Korza, Dječju karnevalsku povorku moći će pratiti i putem direktnog prijenosa na Kanalu Ri ili na internetskim stranicama Riječkog karnevala.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene