Novogodišnja odluka

Promijenite život u depresivnom siječnju - budite u vrhunskoj formi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

! Glumica Barbara Nola, manekenka Adrijana Dejanović, voditeljica Lorena Nosić, rukometaš Lovro Šprem i gimnastičar Marijo Možnik podržali su hrabre kandidatkinje u životnom sportskom izazovu.

Siječanj, najdeblji i najdepresivniji mjesec u godini, idealno je vrijeme za promjene i veću brigu o vlastitom tijelu. Najveća hrvatska drogerija Kozmo predstavila je jedinstvene proizvode Atkins, kao nadopunu svakodnevnoj prehrani. Na zanimljivom predstavljanju u fitness centru XXL u Zagrebu, tri su pobjednice Kozmo natječaja “Novogodišnja odluka uz Atkins” započele svoj tromjesečni trening, nakon kojeg bi trebale biti u idealnoj tjelesnoj formi.

Pogledaj i ovo showbuzz Razgolićena Gemma na naslovnici Loadeda

Glumica Barbara Nola, manekenka Adrijana Dejanović, voditeljica Lorena Nosić, rukometaš Lovro Šprem i gimnastičar Marijo Možnik isprobali su Atkins proizvode koji sadrže manje kalorija, manje masti, manje ugljikohidrata te nisu krili svoje oduševljenje.

SOS Dječjem selu Hrvatska uručena donaciju u vrijednosti od 112 444kn

Atraktivan novogodišnji natječaj drogerije Kozmo «Novogodišnja odluka uz Atkins» privukao je više od 500 kandidatkinja i kandidata, a Darija Jozić, Marija Knežević i Dunja Tomić, koje su pokazale najveću motivaciju i želju, ovog tjedna pod stručnim vodstvom trenera Denisa Rajčića započinju težak tromjesečni put prema idealnoj tjelesnoj formi. Natjecateljice su, uz osobnog trenera i besplatnu teretanu, osvojile i godišnju zalihu Atkins proizvoda.

«Sretna sam što ću uz stručno vodstvo i Atkins proizvode konačno probuditi svoje tijelo i početi s intenzivnim treniranjem za koje vjerujem kako će mi uz izgled, promijeniti i zdravstveni status na bolje!» - izjavila je kandidatkinja Darija Jozić.
Američki brend Atkins datira još iz 1930. godine, a prisutan je na 25 svjetskih tržišta i 50000 prodajnih mjesta. Prednosti Atkins proizvoda je 60 - 80% manji unos ugljikohidrata te 75 - 90% manji unos šećera u odnosu na slične proizvode na tržištu. Proizvodi su bogati proteinima i vlaknima, a namijenjeni su svima onima koji žele smršaviti, smanjiti unos ugljikohidrata i zdravo se hraniti. Atkins proizvodi dolaze nam u obliku snack barova i pločica, shakeova u tetrapaku i praha.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene