FORTY:LOVE - PROLJETNI SERIJAL

PROLJETNO SLAVLJE ŠARENILA DOMAĆE ELEKTRONIČKE SCENE

PR PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju PR PR PR PR +0 PR Galerija

Deep house, techno, electro, trance, downtempo, acid, disco, minimal, trip hop, dub, drum'n'bass, synthpop, garage… mogli bismo unedogled nabrajati sve žanrove i podžanrove koji su se zadnjih desetljeća pojavili u elektroničkoj glazbi.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju PR PR PR PR +0 PR Galerija  Na sve te silne ritmove plesalo se godinama i na zagrebačkoj sceni, a mnoštvo izvođača i kolektiva stvarali su stilsko šarenilo koje se održalo i do danas. U drugom dijelu svog proljetnog serijala kojim predstavlja presjek domaće scene, večer forty:love ove subote, 21. travnja, u Mastersu daje naglasak upravo na spomenutu raznolikost zvukovlja.

Pogledaj i ovo PR Prvi put u Zagrebu Vlada Janjić, jedan od stupova regionalne DJ scene prvi put u Zagrebu

PR PR

Šarenu ponudu ovog tjedna otvara Itch, živahni plesač koji neiscrpnu energiju prenosi publici i na svojim eklektičnim nastupima. U sličnom tonu predstavlja se IVA, dosad znana kao Starkova. Nakon dužeg izbivanja jedva ju čekamo ponovo vidjeti za miksetom, za koju se upravo ove subote vraća na forty:love večeri u emotivnom electrofunkysouldisco spoju. Idealna zvučna, emotivna i atmosferska poveznica prije prelaska u klupske prostore bit će Ilija Rudman i Antonio Zuza, koji sa svojom etiketom Imogen Recordings rade čuda i u međunarodnim okvirima, surađujući s uglednicima underground scene kao što su Chez Damier, Faze Action, Charles Webster, Robert Owens i Brand New Heavies. Svoje dobro poznavanje ovakvog izričaja iskusni će dvojac pretvoriti u b2b nastup pun posebne energije.

PR PR

I drugi gostujući dvojac itekako je znan na domaćoj sceni. Labud i Mimi, agilni članovi kolektiva Ekstrakt, vole se poigrati mekšim, ali i prilično tvrdim stilovima. Baš kao i svestrani Franić Marijo ili FM, koji svira, producira i dizajnira još od početaka scene. Dio stare plesačke garde je i Dav. Svoje iskustvo u klubovima pretočio je u stvaranje glazbe, a vlastita brojna diskografska izdanja u odlične live izvedbe.

PR PR

Njihov je domaćin Felver, koji je dobrim dijelom izravno oblikovao domaću scenu. Uz organiziranje partija o kojima se govori, ovaj iskusni majstor istančanog ukusa već 25 godina isporučuje najbolje od elektroničke glazbe. I u ovom izdanju forty:love slavi proljeće ranijim početkom zabave i opuštenim druženjem na terasi već od 17 sati, a dugotrajno plesno veselje seli se u ponoć u klub sve do početka jutarnjeg čišćenja.
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene