Pokreni se!

Projekt 'Pokreni se' stiže u Karlovac!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Projekt Pokreni se stiže u Karlovac!

Kontinentalna turneja projekta 'Pokreni se' nudi jedinstvenu priliku da naučimo kako zdravo živjeti u nadolazećim zimskim mjesecima a ovog nas vikenda očekuje u prekrasnom gradu na četiri rijeke. Iskoristite subotnje jutro u Karlovcu, upoznajte vlastito tijelo i saznajte kako se pokrenuti.

Pogledaj i ovo showbuzz Vježbajmo zajedno 'Pokreni se' u subotu u Zagorju!

“Pozivam sve da nam se pridruže ove subote u prekrasnoj, novoj sportskoj dvorani Mihajla Prezelja Mitile. Zajedno ćemo naučiti mnoge stvari koje će nam olakšati svakodnevni život ali i uljepšati sutra!”, izjavila je kineziologinja Nataša Vaci.

Projekt 'Pokreni se' u Karlovcu gostuje u subotu, 16. studenog u 11 sati u sportskoj dvorani Mihajla Prezelja Mitile, cijeli program je besplatan za sve vježbače.

>> Hrvatsko zagorje šokiralo!

Želite li se osjećati bolje, imati zdravo tijelo, smanjiti rizike od kardiovaskularnih bolesti, unaprijediti svoje kretanje u svakodnevnici i poboljšati svoje zdravlje, učinite dobru stvar za svoje tijelo. Prijavite se za vježbanje i osigurajte besplatnu dijagnostiku vlastitog tijela, otkrijte kakav Vam je nutricionistički status. Svi vježbači imati će priliku dobiti besplatno savjetovanje iz dijagnostike i nutricionizma te saznati u kakvom se nutricionističkom stanju nalazi njihovo tijelo.

Subotnje jutro idealno je za dobar trening vlastitim tijelom koji će Grad Karlovac i stručnjaci Kineziološkog fakulteta u Zagrebu pokloniti Karlovčanima i na taj način potaknuti sve nas na više kretanja. Zanimljivo predavnje iz nutricionizma održat će Definicija Hrane, a partneri projekta osigurali su poklone poput KOZMO prostirki za vježbanje, magazina Men’s Health, vode Jana i druga iznenađenja.

Kontinentalna turneja Pokreni se nastavlja se 23.11. u Varaždinu te 30.11. u Slavonskom Brodu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene