U Zagrebu

Objavljen program dvodnevnog "We Love Sound" spektakla

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zagreb je domaćin novom međunarodnom festivalu WELOVESOUND.

Zagreb je domaćin novom međunarodnom festivalu #WELOVESOUND. Organizatori jednog od najcjenjenijih svjetskih glazbenih događaja, Sonus festivala, pokreću novi festival koji će se održati 02. i 03. lipnja, a završiti afterpartijem 04.06. u Zagrebu. U dva nas festivalska dana očekuju gostovanja vodećih svjetskih zvijezda elektroničke glazbe od kojih će većina imati priliku po prvi puta nastupiti u Zagrebu.

Pogledaj i ovo showbuzz WE LOVE SOUND OPEN AIR ZAGREB 6. 6. 2020. Najbogatiji We Love Sound dosad – više od 10 svjetskih imena dolazi u Zagreb početkom lipnja

Festival će početi u petak, 02.06. nastupom jednih od najpoznatijih imena elektroničke glazbene scene zadnjih 10 godina, Loco Dicea u klubu The Best Venue Hall i Chris Liebinga u klubu Boogaloo i mnogi drugi.

Veliki dnevni open air događaj održat će se u subotu, 03.06. na prostoru sportskog centra ŠRC Mladost na Savi, s početkom u 12h gdje će fanovi kvalitetne elektroničke glazbe moći uživati na otvorenom i lijepom lipanjskom danu u zvukovima najpoznatijih imena svjetske scene kao što su Timo Maas, tINI, Enzo Siragusa, Valentino Kanzyani i domaća podrška Homeboy i Mariano Mateljan.

Nakon završetka dnevnog open air festivala, party će se u subotu, 03.06. preseliti u zagrebačke klubove Johann Franck i Opera gdje će nastupiti Timo Maas i Miguel Campbell i mnogi drugi.

Festival će završiti afterpartyjem za kojeg su zaduženi članovi Fuse London kolektiva. U nedjelju, 04.06. u klubu The Best Venue Hall najvjerniji partijaneri će moći uživati u nastupu Archie Hamiltona, Enzo Siraguse, Rosska i Mariana Mateljana.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene