Proglašen pobjednik Laško izazova na festivalu Pivo in cvetje Laško

PR PR 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju PR PR PR PR PR PR PR +0 PR Galerija

Pobjednik Laško izazova je Željko Joksimović

 

Laško izazov, koji je okupio tri velike glazbene legende, dosegao je svoj vrhunac nakon tri uzbudljiva mjeseca. Najveći Laško izazov u kojem su se Neno Belan, Halid Bešlić i Željko Joksimović svojim pjevanjem »borili« za zadnju bocu Laškog dobio je svog pobjednika u konačnom izazovu koji se održao uživo na festivalu Pivo in cvetje Laško. I to zahvaljujući pljesku publike!

Tako su se u velikom finalu 12. srpnja natjecale dvije legende kojima se dosad najviše pljeskalo – Halid Bešlić i Željko Joksimović – i to pjevajući svoje hitove uživo na pozornici festivala Pivo in cvetje Laško.

U uzbudljivom finalnom izazovu sudjelovao je velik broj posjetitelja ovog tradicionalnog festivala koji su ranije svojim favoritima i virtualno pljeskali na stranici lasko-challenge.com, a kraj natjecanja označen je dodjelom boce Laškog Željku Joksimoviću. Sretni pobjednik, kojem su obožavatelji pljeskali i za vrijeme finala, ukupno je »zaradio« pljesak 15 milijuna puta, a jako ga je oduševila i zaslužena nagrada – boca legendarnog slovenskog piva.

Željko nam je opisao kako je bilo raditi s još dvije velike glazbene legende te prve dojmove o svojoj pobjedi u Laško izazovu: „Jako sam sretan, hvala svima što ste pljeskali za mene! Rado sam sudjelovao u ovoj kampanji i pozivao vas da plješćete za mene, no u isto vrijeme također sam želio pobjedu i Halidu, budući da on toliko voli pivo. Ovu željno očekivanu bocu Laškog podijelit ću sa svojim kolegama Halidom i Nenom.“

PR PR

Fanovi iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Makedonije glazbenike su nagradili pljeskom 35 milijuna puta. To je dokaz da su oni, zajedno s Laškom, prave legende. Zapravo, pobjednik nije samo Željko Joksimović, već i po jedan obožavatelj iz svake zemlje sudionice u izazovu. U Hrvatskoj će stručni žiri uskoro odabrati sretnog pobjednika koji će osvojiti glavnu nagradu – Laško hladnjak pun piva Laško, kao što je to pošlo za rukom i jednom posjetitelju festivala, koji je točno odgovorio na pitanje u kvizu te dobio Laško hladnjak pun piva odmah po završetku finala.

PR PR

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene