Opravdali reputaciju

Prljavo kazalište oduševilo u Skopju!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prljavo kazalište održalo vrhunski nastup u Skopju i oduševilo prepunu Metropolis Arenu!

U prepunoj Metropolis Areni u Skopju u subotu je nastupio kultni rock band, Prljavo kazalište.

Pogledaj i ovo Bad Daughter 26. ožujka Koncert Bad Daughter u Zagrebu imat će "zločesti potpis": "Bit će to zaokruženi doživljaj"

Pogledajte prve kadrove novog spota Prljavog kazališta!

Opravdavši reputaciju jednog od najdugovječnijih i najpoznatijih bandova, skopskoj su publici priuštili žestoku svirku uz presjek najboljih pjesama iz dugogodišnje karijere. A njih je zaista bezbroj, od 'Pisma ljubavna', preko 'Sve je lako kad si mlad', 'Kog me Boga za tebe pitaju', 'Kiše jesenje', 'Tu noć kad si se udavala' do 'Moj bijeli labude'. Atmosfera u Skopju bila je fantastična i publika je burno pozdravljala svaku pjesmu Prljavaca, u što se možete uvjeriti u priloženoj fotogaleriji.

Koncert u Skopju ujedno je bio i prigoda za promociju aktualnog singla Prljavog kazališta, 'Tamni slapovi', koji je u izdanju Hit Recordsa/Heroj ulice, u kratkom vremenu osvojio simpatije publike i radijskih i televizijskih urednika u cijeloj regiji.

Dečki iz Dubrave iz Metropolis Arene ispraćeni su ovacijama, a novi ih nastup očekuje već ove subote 03. svibnja. 2014..Tada će u najvećim hitovima Prljavog kazališta moći uživati publika u Bosni i Hercegovini, konkretnije u klubu S u Orašju!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene