Još jedno veliko priznanje za hrvatski turizam po četvrtu godinu za redom dolazi iz Velike Britanije.


Prestižni DJ MAG magazin i ove je godine odao svjetsko priznanje najboljem hrvatskom klubu Papayi proglasivši ga na temelju mnogobrojnih glasova čitatelja 23. najboljim klubom svijeta 2014.!

Jubilarno peto izdanje Umaginationa najveće do sada

Vezani članci Party na Zrću, arhiva (Foto: Pixell) Ništa od partijanja: Zrće zabranilo sve festivale za ovu godinu, poznato i kada će ipak biti održani Slika nije dostupna Hideout festival: Zajamčena dobra zabava!

Otkada je 2011. prvi puta uvrštena u ljestvicu Top 100 najboljih svjetskih klubova po izboru prestižnog britanskog DJ MAG magazina, Papaya na spomenutoj ljestvici ne prestaje iz godine u godinu zauzimati sve bolju poziciju. U 2014. popela se za još dva mjesta te tako postala 23. najbolji klub svijeta!

DJ MAG magazin je ovo ljeto ujedino dva kluba sa Plaže Zrće, Papayu i Aquarius, te će se od 19. do 22. srpnja u oba kluba održati DJ MAG BEACH festival koji će na dvije klupske pozornice okupiti najbolje svjetske DJ-e i producente kao što su Omnia, Orjan Nilsen, Andrew Rayel, Markus Schulz, Kryder, Michael Woods, Makj, Ummet Ozcan i mnogi drugi. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook