Neda Ukraden predstavila je novu pjesmu, a ulogu u spotu dobila je i njezina nećakinja Zorana Buljan Klapirić.

Galerija


Iznimna glazbenica, Neda Ukraden, nedavno je serijom fotografija kojima je najavila novu pjesmu i spot, potvrdila kako se nikad nije osjećala, ali i izgledala bolje.

Jedinstvena Neda, koja slavi zlatni jubilej otkako je na glazbenoj sceni, svoju brojnu publiku diljem regije itekako cijeni sve ove godine, što je bezbroj puta i pokazala. Svim svojim fanovima Neda je upravo danas pripremila jedno novo glazbeno, ali i video iznenađenje.

"Balada ‘Bijela košulja’, djelo je provjerenog autorskog dvojca Dušan Bačić i Bojan Dragojević, a redateljsku palicu i ovoga puta preuzeo je Vedad Jašarević. Dakle, provjereni kvartet, Neda, Dule, Bojan i Vedad, po šesti put zajedno u pjesmi koja me je odmah osvojila tekstom", kazala je Neda.

Neda Ukraden (FOTO: Privatni album)
Neda Ukraden (FOTO: Privatni album) - 3

Sudeći po prethodnim video spotovima, ne sumnjamo kako će ‘Bijela košulja’ ponovno oduševiti obožavatelje. Posebna zanimljivost spota je i uloga Nedine nećakinje Zorane Buljan Klapirić, koja je uspješno odigrala ljubavnicu, a na snimanju im se pridružio i zgodni maneken Željko.

Zorana Buljan Klapirić (FOTO: Screenshot/YouTube)
Zorana Buljan Klapirić (FOTO: Screenshot/YouTube)

Nakon svega, Neda sa svojom ekipom radi na novim projektima, dok joj je koncertni raspored i dalje prepun. "Nakon nekoliko brzih pjesama htjela sam publiku obradovati nekom lijepom i posebnom baladom, a u pripremi je i jedna nova brza, 'luda' pjesma, čiji se izlazak očekuje pred sam kraj godine. Do tada, očekuju me koncerti diljem regije, a prvi je u Sloveniji, sutra 31.10., Halloween party, sportski centar Hit u Šempetru pri Gorici", otkrila nam je za sam kraj Neda.