Do 62. Zagrebačkog festivala ostalo je svega četiri dana, posljednje pripreme su u tijeku, a na festivalskoj pozornici i ove godine pojaviti će se brojna poznata imena.


Poznati kantautor Hari Rončević publici će se predstaviti sa novim singlom 'Da napišeš na nebu' u koji vjeruje, te se nada da će struka, kao i sama publika prepoznati kvalitetu i vrijednost koju nosi pjesma.

'Ne pokazujem svoju nježniju stranu, ipak sam macho Dalmatinac!'

Vezani članci Selena Gomez (Foto: Profimedia) Srušila internet: Pjevačica posvetila pjesmu bivšem koji ju je varao s manekenkom kojom se i oženio Hari Rončević, klapa Cambi (Foto: PR) Hari Rončević i klapa Cambi snimili prvi zajednički duet u karijeri koji će vas odmah osvojiti

'Da napišeš na nebu, moja je autorska pjesma s kojom ću nastupiti na Zagrebačkom festivalu. Očekujem da će se pjesma svidjeti publici. Pokušavam imati malo drugačiji pristup pjesmama, radeći na hitoidnim refrenima, te imati dobar i jak tekst, što je i zastupljeno u ovoj pjesmi.', rekao je Hari Rončević

Sa svojom vrijednom ekipom koju je predvodio redatelj Željko Petreš Hari je snimio istoimeni video spot.

Na snimanju video spota je bilo i više nego zanimljivo, a glavnu žensku ulogu odigrala je lijepa Dora Divila. Ovaj video spot poseban je po tome što se u spotu pojavljuju dva irska pilota Peter McFly i Sky O'Toole, koji su za potrebe snimanja spota koristili letjelice Aero kluba Sinj, te svojim vještim akrobacijama u zraku začinili video spot.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook