premijera spota

Nakon diskografskog mirovanja grupa Mavi kan vratila se s novom pjesmom s nadolazećeg albuma

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Donosimo premijeru spota za pjesmu "Dan po dan" s nadolazećeg albuma grupe Mavi kan.

Mavi kan su zagrebačka grupa s jakim bosanskim korijenima nastala 2007. Iste godine objavili su višestruko hvaljeni album prvijenac "OrnaMental", a pet godina kasnije, drugi studijski album "Kao Sarajevo".

Pogledaj i ovo Daniel Craig u filmu No Time To Die "za smrt nema vremena" Čekanje je konačno gotovo! Poznat je datum premijere posljednjeg filma o Jamesu Bondu s Danielom Craigom

Stilski dijele teritorij s mnogo umjetnika i glazbenih stilova koji su svoju inspiraciju našli u spoju tradicionalnog i modernog.

"Mavi kan (Plava krv na turskom jeziku), zapravo je najplemenitija glazbena priča plemenite krvi, pobratimstva umjetničkih duša u Svemiru, emocije glasa i glazbala spojenih u sinergiju koja ovo mjesto, gdje privremeno obitavaju ljudi, čini plemenitijim, ugodnijim i podnošljivijim za život." - za jazz.hr je napisao Dinko Husadžić Sansky.

Nakon diskografskog mirovanja, predstavljaju pjesmu "Dan po dan", prvi singl s nadolazećeg albuma "Future Sound Of Sevdah" kojeg planiraju objaviti tijekom 2022.

"Dan po dan" je autorska kompozicija Brune Urlića i predstavlja njihov iskorak prema široj publici. Mavi kan inače njeguje klupski zvuk uz lagani prizvuk etna i jazza, a sada se obraća publici suvremenijom temom i suvremenijom produkcijom. Besprijekorna izvedba vrhunskih glazbenika uz osebujan vokal Sakin Modronje pjesmom 'Dan po dan' iskreno i emotivno interpetiraju jednu osobnu priču.

Spot je, u sisačkom Rafinerijskom domu snimio Goran Brebrić, režirao i montirao je Dubravko Slunjski, a u njemu sudjeluju članovi grupe Sakin Modronja, Bruno Urlić, Marko Matošević, Henry Radanović i Paul Kempf.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene