Mejaši predstavljaju spot za pjesmu ''Blago nama'' koji su snimili na turneji u Australiji.

Galerija


Proteklo ljeto popularni Mejaši proveli su u Australiji gdje su održali niz koncerata u nekoliko gradova, a u stankama između koncerata snimali su video spot za novi singl ''Blago nama“. Glazbu i tekst potpisuju Nikola Bosilj i Denis Dumančić, dok je Denis s Branimirom Mihaljević radio aranžman.

Vezani članci Mejaši (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Mejaši progovorili o najgorim kritikama s kojima su se sreli: ''Gle na što ličiš, imaš tu metlu na glavi...'' Mejaši (Foto: Tina Blagušević ) Mejaši predstavljaju novi spot za pjesmu ''Ja još mogu!'' koja bi mogla postati pravi ljetni hit!

Iako je proljeće polako pokucalo na naša vrata Mejaši su već mislim zakoračili u ljeto i prisjetili se nezaboravnih trenutaka u Australiji. ''Drmeš-punk Australia Summer Tour“ bila je savršena prilika da snime spot u pet gradova, Gold Coastu, Sydneyu, Perthu, Greelongu i Melbourneu na atraktivnim i svjetski poznatim lokacijama. Već godinama u Geelongu živi prelijepa Leonarda Tavić koja je postala i glavna glumica spota. Sve je snimao i montirao Nikola Bosilja iz Mejaša, dok je iz zraka prekrasne kadrove koji oduzimaju dah snimio Luka Tuka, kojeg su tamburaši u starkama kao i Leonardu upoznali tijekom ove turneje.

"Drago nam je što smo usprkos svim napornim putovanjima, koncertima i neprospavanim noćima uspjeli pronaći vremena da cijelu ljetnu avanturu snimimo i upakiramo u tri minute. Ovo će biti naša uspomena na ludi jednomjesečni maturalac po Australiji. Upoznali smo puno dobrih ljudi, održali odlične koncerte, dočekali Božić i Novu godinu na +42 stupnja i zabavili se kao nikad. Nadamo se da će publika zavoljeti pjesmu kao što smo i mi kad smo je stvarali. Ako se nas pita, ljeto može početi!", zaključio je. 

Hauser pozirao s predsjednicom, ali njegov komentar privukao je više pozornosti nego sama fotografija

Jedva obuzdala bujne grudi: Za ovu atraktivnu brinetu kažu da je jedna od najljepših mladih pjevačica

Jelena Perčin objasnila nam je zašto se ranije vratila s porodiljnog: ''Meni bi plaća pala na skoro 50 posto''