Premijera

Pamtimo je kao finalisticu "Supertalenta" moćnog glasa, a sada je izbacila spot za svoj drugi singl koji je napisala u sat vremena

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Premijerno pogledajte spot za novu pjesmu Petre Antolić "Daleko".

Prvim singlom "Ti" Petra Antolić predstavila se široj javnosti te dala naslutiti kojim će nas smjerom voditi svojom glazbom i moćnim vokalom. Sada nam predstavlja svoj drugi singl "Daleko" u maniri pop soula za koji je snimila i spot u režiji Velimira Doktora Oga Crljića, a u aranžmanu i produkciji pjesme suradnju nastavlja s Marijem Rašićem i Matkom Gaćom.

Pogledaj i ovo showbuzz premijera spota Novi singl kantautorice Erne ima jednostavan fokus - na izvedbi jednog intimnog “komadića duše“

"Pjesmu 'Daleko' napisala sam u sat vremena. Bila sam jako inspirirana i nije mi trebalo puno da izrazim što osjećam. Ona zapravo govori o kompletnosti jednog bića, a ujedno i čovječnosti. Kroz pjesmu zapravo želim reći da onaj kojeg ne zanima tko si, a ima mišljenje o tome nije ni blizu koliko je daleko i izmiče mu onaj trenutak, sad i ovdje. I zato mislim da bi svi trebali pogledati u nebo koji put, pogledati u sunce, osjetiti tlo pod nogama i živjeti ono što jesmo", poručila je Petra Antolić o novom singlu.

Tekst i glazbu i ovaj put potpisuje Petra Antolić, aranžman Mario Rašić, a produkciju pjesme Mario Rašić i Matko Gaće. Lead i prateće vokale otpjevala je Petra, na gitari je bio Nebojša Buhin, na klavijaturama Viktor Lipić, na basu Mario Rašić, a na bubnjevima Matko Gaće. Mastering potpisuje Matej Gobec. Produkciju spota i snimanje potpisuje Matija Gečević Khan, a režiju uz Dr. Ogu potpisuje i Petra Antolić.

Šira javnost Petru je zapamtila još 2010. godine kada je u showu Nove TV "Supertalent" došla do samog finala.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene