premijera spota

Nova pjesma Darije Hodnik svaki loš dan učinit će boljim, a evo zašto je stigla i u najbolje vrijeme

Daria Hodnik Daria Hodnik PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Daria Hodnik +0 Daria Hodnik Galerija

Premijerno pogledajte spot za za novu pjesmu Darije Hodnik "Bolji dan".

"Bolji dan" je novi singl odlične Darije Hodnik koji stiže u najbolje vrijeme, netipično proljetno sivilo, a koji će sigurno razbistriti svaki tmuran dan i učiniti ga boljim. Pjesmu je napisala zajedno sa svojim suprugom Dadom Marinkovićem koji je raspisao aranžman pjesme. Plesne, veselo, proljetno, ali i ljetno - ovo je najbolji opis pozitivne priče koja stoji iza pjesme "Bolji dan".

Pogledaj i ovo Tidal Pull premijera Utemeljitelji i ekskluzivni predstavnici “big indie” žanra sviraju na engleskom, a pjevaju na hrvatskom, poslušajte njihov novi singl

"Kako pjesma kaže cijeli život čekami promijeniti svijet i cijeli život čekamo bolji dan. Nadamo se da je taj dan upravo danas i upravo sada. Moj suprug i ja nastavljamo niz koautorske suradnje, a velike zahvale među ostalima idu Marijanu Brkiću Brku koji je radio mix i mastering. Pjesma je za ovo vrijeme zaista prigodna i nosi optimističnu poruku, optimistična je i glazba i njen cijeli duh, a sam naziv pjesme, bolji dan, nekako svi ovo vrijeme čekamo, da nam konačno zasija sunce, opustimo se i živimo normalno kao i prije. Ako ništa glazba nam to u svakom trenutku dopušta da zatvorimo oči, zažmirimo i otplovimo u neki bolji svijet i bolji dan", kaže Daria Hodnik.

Pozitivan je i videospot iza kojeg stoji Live Studio, a režirao ga je i montirao Andrej Smolić.

"Snimili smo prekrasan videobroj i ovo je moja prva suradnja s Andrejom Smolićem. Zaista jedan divan čovjek i divna ekipa te mi je drago što smo se okupili i radili zajedno. Zasigurno će se ova suradnja i nastaviti. Ovaj spot prati idejnu poruku pjesmu, pozitivu, optimizam, vedrinu, sve ono što nosim kroz privatan život i nastojim kroz svoju glazbu, postojanje i biće prenijeti drugim ljudima. Nadam se da ću to uspjeti i kroz pjesmu Bolji dan", ističe Daria.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene