Mlada glazbenica Gabriella predstavlja svoj singl prvijenac "Nekog kao ti". Premijerno pogledajte njen spot.

Galerija


Gabriella je mlada glazbenica iz Varaždina koja nam predstavlja svoj singl prvijenac "Nekog kao ti" satkan od čiste emocije i obojan predivnim zvukom ove talentirane glazbenice.

Vezani članci Nikola Bosilj i Aleks Težak Nikola Bosilj iz Mejaša predstavlja svoj novi samostalni autorski projekt Maligani Ana Rucner Ana Rucner snimila spot za pjesmu ''Uvijek vjerni'' koja je podrška hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji

Svu emociju koju je čuvala, izbacila je upravo u ovoj pjesmi. Njezin glas sigurno će vas ostaviti bez daha, kao i priča o najvećoj neprežaljenoj ljubavi koja traje vječno o čemu ovaj singl i progovara.

Na pjesmi je radio odličan autorsko - producentski tim koji čine David Magdić i Leonardo Kapetanović, ali je ostvarena i producentska suradnja s dobrom nam poznatim Antom Pecotićem i Bojanom Šalamonom Shallom.

Gabriella je studirala tri godine pjevanje na Akademiji za glazbu u Ljubljani, a trenutno studira pjevanje na Mužičkoj akademiji u Zagrebu u klasi profesorice i naše poznate primadone Lidije Horvat Dunjko. Godine 2009. sa samo jedanaest godina bila je i polufinalistica "Supertalenta", gdje se po prvi puta susrela s Ninom Badrić koja je imala samo riječi hvale za nju.

Od malih nogu se ova mlada umjetnica bavi glazbom, a u svoju biografiju je upisala i nekoliko nastupa u velikoj koncertnoj dvorani Lisinski. Nastupala je kao gost po raznim festivalima diljem hrvatske te je surađivala i s mnogim poznatim imenima hrvatske glazbene scene.