Marko Škugor (Foto: PR)
Marko Škugor (Foto: PR) Foto: PR

Marko Škugor objavio je dugoočekivani spot za još jedan hit, iz radionice legendarnog autora Vinka Barčota "Kako te jubim ja"!.


"Kako te jubim ja" naziv je nove pjesme omiljenog pjevača svih mladenaca.

Vezani članci Lara Brkić (Foto: Boris Mataković) Poslušajte kako pjeva jedna od najzgodnijih Hrvatica: U pomoć joj uskočio i poznati dalmatinski slavuj Marko Škugor (Foto: PR) Iskrena ispovijest Marka Škugora: ''Bilo je dana kad sam se pitao što će sutra biti, ali sve se isplatilo''

Autor ove pjesme je Vinko Barčot, inače autor i velikog hita "Samo s tobom sam upoznao ljubav".

Veliki umjetnik i zaljubljenik u ljubav još jednom je potvrdio zašto je na samom vrhu domaće autorske scene.

''Iznimna mi je čast surađivati s njim. Imam osjećaj da Vinko piše zlatnim perom jer sve što napiše se pozlati'', izjavio je Škugor.

Spot je nastao pod redateljskom palicom Željka Petreša, a glavne glumce izabrao je Markov tim u nagradnoj igri "najzaljubljeniji par".

''Pjesma ne može dočarati ljubav ako glumci uistinu ne žive ljubav. To nam je bila misao vodilja i zato smo organizirali potragu za najzaljubljenijim parom'', objasnio je Marko.

Pjesma je priča o ljubavi prema onoj pravoj – jedinoj. Poslušajte novu pjesmu zaljubljenika u ljubav, otpjevana od strane prvog glasa svih mladenaca.

Muž je ponosno hodao pored nje dok je prorez do struka otkrivao da diva ispod haljine ne nosi baš ništa?