Premijera pjesme

Pjevač grupe ''Pravila igre'' u zagrljaju lijepe plavuše: Dečki iz benda snimili uzbudljiv spot za singl ''Još ovu noć''

Pravila igre Pravila igre

Najnoviji singl 'Još ovu noć' svojom romantičnom tematikom oduševit će sve obožavateljice koje se mogu poistovjetiti s tekstom pjesme

Ljeto se opako približilo, temperatura raste, a dečki iz grupe 'Pravila igre' odlučili su još dodatno zapaliti atmosferu. Premijerno su objavili 'vrući' spot za posljednji singl s aktualnog albuma 'Kako nam stvari stoje‘. Najnoviji singl 'Još ovu noć' svojom romantičnom tematikom oduševit će sve obožavateljice koje se mogu poistovjetiti s tekstom pjesme. Upravo je sami tekst pjesme dočaran privlačnim kadrovima u videospotu za ovu pjesmu kojeg potpisuje redatelj Dario Lepoglavec. Autor glazbe je Miro Buljan, dok je za tekst zaslužna Sonja Buljan.

Pogledaj i ovo Marko Kutlić nikad nije više nastupao Naš glazbenik osvrnuo se na bivšu ljubav i poželio joj sve najbolje: ''Mislim da ju čeka svijetla budućnost''

Redatelj je odlučio frontmena grupe, Ivana Penezića staviti u zagrljaj lijepe plavuše, poznate YouTube zvijezde – Petre Dimić (@saamopetraa). Spot obiluje uzbudljivim ljubavnim scenama, a kako se Ivan snašao pogledajte na linku:

Cijelo je snimanje proteklo u jako zabavnoj atmosferi prepunoj smijeha i pozitivne energije, baš onako kako to rade momci iz popularne grupe. Oni koji ih prate na društvenim mrežama znaju koliko su neposredni i zabavni.

Nakon uspješne i do sada nikad prije viđene 3D koncertne turneje, koja se održala po CineStar kinima diljem Hrvatske, a gdje je brojna publika imala priliku uživati u posebnom audio-vizualnom događaju, dečki s velikim zadovoljstvom prihvaćaju izazove koji su pred njima, a ideja im nikad ne nedostaje.
 

Hitovi poput 'Kako nam stvari stoje' 'Ime ljubavi‘, 'Još si sve u meni‘, 'Muška suza‘, 'Baš kad mi ne treba‘ te mnoge druge, odavno su se uvukle pod kožu velikom broju ženskog dijela publike, što ne čudi, s obzirom na njihove nastupe i komunikaciju s publikom. Cilj im je uvijek upravo svojim pratiteljima predstaviti nešto novo i svojim ih pjesmama nagraditi i biti dio njihovih najljepših, ali i onih nešto tužnijih uspomena jer nema te ljubavne tuge koju pjesma ne može izliječiti.

Osvojivši srca brojnih obožavatelja, pridobili su naklonost i iz projekta u projekt, iz pjesme u pjesmu, svojim talentom, simpatičnošću i pristupačnošću oduševljavaju gdje god se pojave.

Dugo, toplo ljeto za dečke će biti radno ali kako kažu, ne žale se jer im je najveća nagrada zabaviti sve oko sebe i pjesmom im prenijeti emociju kroz taktove svoje glazbe. Samo neki od spektakularnih nastupa kreću već 15.06. s koncertom u Krapini, zatim slijedi Zelina 22.06., a 29.06. rezerviran je za Hoče u Sloveniji.

Ostale termine koncerata možete pratiti na njihovoj Facebook stranici.
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene