Live snimka

Premijera - Sandi predstavlja spot za pjesmu 'Stoljeća ne mijenjaju ljude'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Posljednji singl 'Stoljeća ne mijenjaju ljude', s aktualnog albuma 'To je to' kojeg Sandi Cenov ovih dana predstavlja, dobio je i video spot.

Ovo tmurno jesensko vrijeme Sandi Cenov je odlučio razvedriti s novim singlom kojeg slušamo u radijskom eteru, a od danas gledamo i spot za spomenuti singl.

Glazbu i aranžman novog singla potpisuje Ante Pecotić, dok Sandi ovoga puta autorski potpisuje tekst.

Pogledaj i ovo Pjevači na grličenju u crkvi Svetog Vlaha Neka od najvećih glazbenih imena Znate li što Žanamari radi na ovoj fotografiji? Pogledajte tko je još tijekom godina sudjelovao u obredu koji tradicionalno okuplja naše pjevače!

>> Evo kako izgleda kad Misteri Hrvatske postanu TRANSVESTITI!

'Ovaj singl je 'točka na i' na albumu 'To je to'. Jako sam ponosan na pjesmu, tekst je bezvremenski i ja ga potpisujem kao autor. Video spot je gotov i veselim se što ćete internet premijeru moći vidjeti upravo na portalu Dnevnik.hr. Ovog puta spot je live snimka iz prepunog Green Gold Cluba sa službene promocije albuma 'To je to'. Za dva tjedna točnije 15.11. na istom mjestu ponovno ću zapjevati zajedno sa svojim bendom!', izjavio je Sandi povodom premijere spota kojeg možete pogledati u priloženom videu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene