Na premijeri

S Mile nitko nije mogao skinuti pogled!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U kazalištu Komedija održana je premijera predstave Monthy Python i Sveti Gral koja je privukla broje poznate.

Svjetski poznata predstava s Broadwaya Monty Phytonov 'Spemelot' stiže na daske zagrebačkog kazališta Komedija. Mjuzikl koji je dobitnik triju Tony nagrada, te proglašavan najboljim mjuziklom u Americi, na pozornicu Kazališta Komedija postavit će Igor Mešin.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Maja Šuput u mjuziklu Footloose

'Monty Phyton 'Spamalot' poznati bradwayski mjuzikl, igrao se već u ne znam koiko zemalja i 10 god nakon praizvedbe na Broadwayu eto ga i u Zagrebu!', najavio je Mešin.

No dovesti slavnu predstavu nije bilo nimalo lako. Sve prate stroga pravila, no Igor Mešin koji se primio redateljske palice, kad je prvi put gledao Spemelota, odlučio je da će postaviti tu predstavu. Igor u predstavi i igra Artura, ali kako kaže u B postavi. Glavni zaduženi za Artura tako je Damir Lončar.

Premijeru Spemelota nisu propustili ni brojni poznati, tako su podršku kolegama došli dati i glumci Mila Elegović koja je bila jako elegantna u crnoj haljini, zatim pjevačica Marija Husar sa suprugom Vjekom, zvijezda Stelle Vanda Winter, zatim Dražen Čuček i Anja Šovagović Despot, Renata Sabljak... i mnogi drugi. Predstava je na repertoru svake večeri zato nikako ne propustite!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene