Vranac
Vranac

Dečki iz benda Vranac pjesmu ''Kmadić čokolade'' premijerno su izveli na ovogodišnjem Aurea Festu u Požegi gdje su privukli veliku pažnju posjetitelja.


U srcu Slavonije se smjestio maleni grad koji je ove jeseni po mnogočemu bio zanimljiv. Čuvari tradicijske kulture iz cijele Hrvatske i mnogih europskih zemalja i ove su se godine predstavili na 54. Vinkovačkim jesenima. Svojim nošnjama i širokim osmjesima oduševljavali su veliki broj posjetitelja.

No, osim njih, posjetitelje najstarijeg grada u Europi su oduševili i dečki iz Vranca.

Naime, tih dana ste ih mogli vidjeti kako sviraju i pjevaju na ulicama grada sa svojim sugrađanima i njihovim gostima svoj novi singl ''Komadić čokolade“. Na taj način su slučajni prolaznici postali glumci u njihovom spotu punom osmijeha i plesa. ''Komadić čokolade“ premijerno su izveli na ovogodišnjem Aurea Festu u Požegi gdje su privukli veliku pažnju posjetitelja. Pjesma dolazi iz pera Denisa Špegelja, a za aranžman je zaslužan Branimir Jovanovac - Bani. Redatelj spota je Marko Zeljković - Zelja.

''Nakon pjesme ''Sada zovem lopove'' iz naše radionice ovoga puta stiže nešto totalno drukčije. Radi se o pjesmi uz koju se mogu poistovijetiti sve generacije, što je vidljivo i u spotu, jer je jednostavno zarazna i tjera vas na ples. Uživali smo snimajući spot i družeći se s prolaznicima koji su već nakon par taktova refrena pjevali s nama. Prve reakcije su izvrsne te smo sigurni da će pjesma naći svoj put do srca publike“, rekli su dečki iz popularnog Vranca.