Premijera

Splitski pjevač odlučio je za kraj godine svojoj publici poslati poseban dar, pogledajte novi spot!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Goran Karan predstavlja pjesmu ''Za generaciju''.

Na zadarskoj je rivi pod budnim oko režisera Igora Goića snimio prekrasan ljubavni spot u kojem su glavne uloge odigrali Ivan Arbanas, Nikolina Miletić, Ana Župan, Leni Franić i Mari Dragin.

Pogledaj i ovo In Magazin: Goran Karan - 4 ''nekome dođe potreba učiniti...'' Goran Karan o držanju privatnog života dalje od očiju javnosti: ''Znaš ti koliko je meni trebalo naučiti...''

Goran je jako sretan što se sve poklopilo i što su pjesma i spot napokon ugledali svjetlo dana:

"Za generaciju" pjeva o dragim ljudima koje odavno znamo i zauvijek volimo. To je glazbeno utočište, živa uspomena na mjesto kojem pripadamo srcem i dušom. Zato je "Za generaciju" prilika da bar na jedan neprocjenjiv trenutak ponovo doživimo najbolje dane.

Režiser Goić oduševljen je Goranovim pjevanjem na snimanju spota i pjesmom uopće:

''Za generaciju, izgubljenu – nađenu“ tekst je koji odzvanja po glavi dugo nakon slušanja pjesme. Goran je još jednom stihove spretno stavio u pozitivnu glazbenu omotnicu koja nam vjerno iscrtava njegov karakter i poručuje: ''Život je kompliciran, ali predivan!"

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) +1 Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) Celebrity Slatki dječak s fotke danas je uspješan Hrvat s prelijepom zaručnicom i rasprodanim dvoranama

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene