Predivna TV-voditeljica Mia Kovačić zaštitno je lice kampanje 'Jednostavno je biti posebna!'


U sklopu kampanje P&G-a i dm-a 'Jednostavno je biti posebna', jučer je u dm-ovoj prodavaonici u zagrebačkoj Tomićevoj ulici zaštitno lice kampanje, Mia Kovačić, provela nešto više od sat vremena dijeleći marame KRIE designa sretnicama koje su odlučile kupiti dva Panteneova proizvoda za kosu.

>> Hrvoje Šalković putem Facebooka potvrdio kako je u vezi s Miom Kovačić

Vezani članci Mia Kovačić, Ida Prester Franka Batelić bez dlake na jeziku o neugodnim životnim trenucima: ''I cijela cica je završila vani, to je snimljeno!'' Dalibor Petko, Ida Prester, Mia Kovačić Nevjerojatni gaf Dalibora Petka: Bio je uvjeren da Mariju Valentiću nudi ponudu koju ne može odbiti, a pogrešku je shvatio prekasno!

Naime, od 16. do 31. kolovoza u svim dm-ovim prodavaonicama traje akcija P&G-a i dm-a tijekom koje svi koji kupe dva Panteneova proizvoda za kosu, od kojih je jedan tretman za dodatnu njegu, odmah na blagajni mogu osvojiti maramu KRIE designa koju je posebno za ovu kampanju, u nježnim ljetnim bojama, dizajnirala Kristina Burja.

Da je jednostavno biti posebna predivna je TV voditeljica poručila sretnicama koje su dobile maramu KRIE designa i fotografirala se s njima dobro se zabavljajući.

Osim ove akcije, u sklopu kampanje 'Jednostavno je biti posebna', do 31. kolovoza, također u dm-ovim prodavaonicama, svi oni koji kupe dva proizvoda Head&Shoulders i prijave se za sudjelovanje u nagradnoj igri mogu osvojiti jedan od 30 poklon-bonova za kupnju u Shoosteru.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook