Lovorka Sršen
Lovorka Sršen Foto: Tomislav Sutlar

Lovorka Sršen je nakon uspješnog singla "Delta" publici sada predstavila novu pjesmu "Tako lako", za koji glazbu i tekst potpisuje sama.


Lovorka Sršen, predstavila se sredinom rujna prvim singlom Delta, koji je kasnije završio i kao dio kompilacije "Drop of Comfort Sessionsa".

Vezani članci Lana Škrgatić Glazbenica Lana S. objavila pjesmu "Sigurno u treću" prožetu zanimljivim spojem nekoliko instrumenata Filip Dizdar Filip Dizdar prekinuo glazbenu šutnju: Naš glazbenik nakon dugogodišnje pauze objavio novu pjesmu i spot

Lovorka je sada publici pripremila novi singl "Tako lako" za koji glazbu i tekst potpisuje sama. "Jako sam uzbuđena što su pjesma i spot napokon vani nakon što su nam covid i vremenske prilike i neprilike odužili sva snimanja. Josip Radić koji je radio aranžman i Jere Šešelja koji je radio produkciju su prvo od ove moje male pjesme napravili jedan pravi bombončić, a onda je producentica i redateljica Dora Prpić s Pavlom Krnjaićem napravila divan suptilan spot. Sve vezano uz ovu pjesmu od samog nastanka su samo lijepa iskustva, jako sam sretna i zahvalna zbog toga", rekla je Lovorka.

Mudri Brk je izrazito ponosan što je ova sjajna i talentirana glazbenica odlučila odabrati upravo njihov mikro label za izgradnju svoje karijere i tako se pridružila vrhunskim i probranim izvođačima kao što su Irena Žilić, Valentino Bošković, Neon Wife i Struja Svijesti.

Haljina o kojoj se priča: Nikome nije jasno kako je uopće hodala, a da je sve ostalo na svom mjestu