sjajan singl

Novi spot hvaljene domaće kantautorice pravi je bombončić, pogledajte video za pjesmu "Tako lako" Lovorke Sršen

Lovorka Sršen Lovorka Sršen Foto: Tomislav Sutlar

Lovorka Sršen je nakon uspješnog singla "Delta" publici sada predstavila novu pjesmu "Tako lako", za koji glazbu i tekst potpisuje sama.

Lovorka Sršen, predstavila se sredinom rujna prvim singlom Delta, koji je kasnije završio i kao dio kompilacije "Drop of Comfort Sessionsa".

Pogledaj i ovo showbuzz objavili i spot Bend Ivo Horvat iz Velike Gorice ima novu pjesmu, poslušajte kako zvuči "Zaboravi na sve"

Lovorka je sada publici pripremila novi singl "Tako lako" za koji glazbu i tekst potpisuje sama. "Jako sam uzbuđena što su pjesma i spot napokon vani nakon što su nam covid i vremenske prilike i neprilike odužili sva snimanja. Josip Radić koji je radio aranžman i Jere Šešelja koji je radio produkciju su prvo od ove moje male pjesme napravili jedan pravi bombončić, a onda je producentica i redateljica Dora Prpić s Pavlom Krnjaićem napravila divan suptilan spot. Sve vezano uz ovu pjesmu od samog nastanka su samo lijepa iskustva, jako sam sretna i zahvalna zbog toga", rekla je Lovorka.

Mudri Brk je izrazito ponosan što je ova sjajna i talentirana glazbenica odlučila odabrati upravo njihov mikro label za izgradnju svoje karijere i tako se pridružila vrhunskim i probranim izvođačima kao što su Irena Žilić, Valentino Bošković, Neon Wife i Struja Svijesti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene