Svi na Zrće

PRAVO IZNENAĐENJE Ulaznice za Fresh Island Festival mogu biti vaše!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Fresh Island Festival na četiri pozornice klubova Aquarius, Kalypso, Noa i Papaya u tri dana festivala uz Chrisa i Wiza ugostiti će i druge glazbene zvijezde

Nezapamćen interes vlada za Fresh Island Festival koji se održava od 12. do 14. srpnja na plaži Zrće. Do danas je prodano više od 10.000 ulaznica u čak 40 zemalja diljem svijeta. Najviše prodanih ulaznica je u Velikoj Britaniji, Njemačkoj, Austriji, SAD-u, a glas o festivalu došao je i do Kanade, Japana, Južne Afrike i Dubaija iz kojeg dolaze gosti željni vrhunske zabave.

Pogledaj i ovo showbuzz Snimka nastupa KONCERT IPAK ODRAĐEN! Chris Brown rasturio na pozornici

Za sve obožavatelje ljeta, sunca i dobre zabave imamo pravo iznenađenje u obliku 2x1 ulaznicu za najluđi provod u Hrvatskoj. Potrebno je samo lajkati Showbuzz.hr na Facebooku, u inbox nam napisati zašto bi baš vi trebali biti na ovogodišnjem Fresh-u, obavezno poslati svoje osobne podatke (ime, prezime, adresu, broj telefona i e-mail adresu), a imena sretnika objavit ćemo sutra.

Fresh Island Festival na četiri pozornice klubova Aquarius, Kalypso, Noa i Papaya u tri dana festivala uz Chrisa i Wiza ugostiti će i druge glazbene zvijezde među kojima su Ty Dolla $ing, Kehlani, Chip, DJ Premier, Tim Westwood i mnogi drugi zahvaljujući kojima je ovaj festival must be mjesto ovog ljeta. Ovo je jedan od rijetkih festivala koji je u potpunosti u hrvatskoj produkciji i organizaciji. Danas je Fresh Island Festival jedini europski Hip-Hop festival na plaži, jedan od četiri vodeća Hip-Hop festivala u svijetu, a prvi je u regiju doveo novi glazbeni žanr – britanski Grime koji je danas svjetski mainstream.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene