Pravila igre (FOTO: Matea Smolčić)
Pravila igre (FOTO: Matea Smolčić)

Pogledajte u čijem su zagrljaju i kako se zabavljaju Pravila Igre kada nisu na pozornici!


Nepune dvije godine bile su potrebne dečkima iz Pravila Igre da od debitanata sa singlom ‘Nebo na mojoj strani’, stignu na sam vrh glazbene scene. Marko, Goran, Denis i Marko, primjer su kako se ljubav prema glazbi, talentiranost, kao i ulaganje u pravi put višestruko vrati.

Radijskim eterom plovi šest uspješnica 'Nebo na mojoj strani', 'Lijek za besane noći', 'Kamen na duši', 'Na ulazu', 'Okovano srce', 'Na tvojim usnama' u izvedbi Pravila Igre, a od danas službeno je puštena i sedma ‘Zagrli me’. Novu pjesmu prati i video spot koji odskače od svih dosadašnjih, jer se sastoji od kadrova snimljenih tijekom nastupa na nedavno održanoj velikoj regionalnoj koncertnoj. Gledajući ovaj spot publika će imati prigodu vidjeti kako izgleda sam nastup na pozornici, ali i atmosfera u backstageu, te kako teku same pripreme prije koncerta.

˝ 'Zagrli me' skladba je koja ima poseban značaj za nas. To je prva pjesma koju smo ikada snimili u studiju kod Mire Buljana prije dvije godine. Osim toga, mi volimo reći da je to pjesma zbog koje smo i postali band, odnosno koja nas je ujedinila i spojila. Čuvali smo je poprilično dugo, čekajući pravi trenutak, koji je vjerujemo, napokon i došao.

˝Stvarno bi bio grijeh ne snimiti video broj u takvom jednom ambijentu, te pred najboljom publikom na svijetu. I ovom prigodom, Toniju još jednom veliko hvala na pozivu i iskazanom povjerenju, koje smo nadamo se i opravdali.˝, poručuju dečki.

Kao i u slučaju prvih šest singlova Pravila Igre, i iza ove sedme po redu glazbene uspješnice autorski stoji bračni par Buljan. Sonja kao autorica teksta, te Miro koji potpisuje glazbu i produkciju, a u suradnji s dečkima iz banda aranžman.