Novi spot

Pravila Igre otkrili svoj 'Lijek za besane noći'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pravo glazbeno osvježenje zavodljive petorke Pravila Igre od danas je službeno i u radijskom eteru. Nakon debitantskog singla 'Nebo na mojoj strani' koji još uvijek vlada samim vrhom nacionalne top liste HR TOP 40, novi ljetni adut itekako je spreman.

'Lijek za besane noći' kreće u osvajanje cijele regije, a kako mnogi već sada prognoziraju, pred nama je još jedan hit ove zanimljive petorke.

Pogledaj i ovo showbuzz Pravila Igre Oni su mladi, zgodni i izuzetno glazbeno nadareni – upoznajte nove zvijezde 'Pravila igre'!

'Novi singl 'Lijek za besane noći' priča je o nesretnoj ljubavi, o mladiću koji pati za svojom bivšom djevojkom, nemirno spava, stalno misli na nju i želi jednostavno pronaći lijek za besane noći.

Pjesma 'govori o dubokim i snažnim emocijama koje čovjeka pogode kada osjeti tamnu stranu ljubavi.', zaključili su dečki iz banda!
Obzirom su svi mladi i zgodni ne sumnjamo kako će dečki pronaći pravi lijek za ljubavne jade i ljetne besane noći.

A novi singl ponovno potpisuje Miro Buljan kao autor glazbe, aranžmana i produkcije dok je tekst zajedničko djelo Sonje i Mire Buljana.

'Veseli me naš novi singl. Band Pravila Igre definitivno stvara neka nova "pravila igre" a u kojima oni plivaju kao riba u vodi. Uvjeren sam da će novi singl prvo ponoviti a potom nadmašiti uspjeh prethodne skladbe 'Nebo na mojoj strani'. Band je postigao jednu interesantnu glazbeno-sviračku progresivnost i vrlo moderan pristup a opet se skladba lako pamti i lijepi za dušu. Definitivno nešto - novo a dobro.' – kazao je ovom prigodom Miro Buljan.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene