Nakon vrhunskog showa, koji je prošle srijede napravio Gidra iz grupe Connect, Green Gold Club i Liveinthemix management nastavljaju s uspješnim klupskim programom 'Urban Wednesday'.


Ove srijede, 02.10., na 'Urban Wednesdayu' će po drugi put nastupiti dobitnik Porina i jedan od najboljih vokala u Hrvatskoj Mario Huljev, koji je svojim prethodnim nastupom na istom mjestu dokazao da pripada samom vrhu hrvatske glazbene scene.

Jednog sretnog čitatelja će Green Gold Club i Dnevnik.hr nagraditi VIP tretmanom na Urban Wednesday – dočekat će ga rezervirani stol i piće za cijelu ekipu. Da biste osvojili nagradu, javite nam koju stvar bi htjeli čuti u sklopu programa, a mi ćemo izabrati najoriginalnijeg čitatelja koji pošalje odgovor na natjecaj@novatv.hr do kraja dana!

>>>>> Gidra iz grupe Connect na Urban Wednesday partyju napravio show za pamćenje!

Vezani članci Slika nije dostupna Urban Wednesday - General Woo, Mario Huljev, Gidra, ima li bolje ekipe za party srijedom?! Slika nije dostupna Mario Huljev i Gidra rasplesali Green Gold Club!

Za ovu srijedu Mario priprema spektakularan show i puno glazbenih iznenađenja.

I ovaj će party biti u znaku R’n’B, Hip Hop, Soul, Funk i House glazbe, za koju će biti zadužen resident DJ Emilio Dalbello. Poseban show očekuje se od plesne skupine Atomic Dance Factory, a bit će i posebnih gostiju. Izuzetna posjećenost 'Urban Wednesdaya' dokazuje da Zagreb itekako ima dobru klupsku scenu, koja svojim programom konkurira svjetskim klubovima. Iza koncepta stoje Green Gold Club i Liveinthemix management čiji su vlasnici Darko Juranović 'D`Knock' i DJ Fresh Jay.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook