Nešto novo

Poznati na Cosmo partiju provjerili koji su to modni noviteti u Zagrebu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mnogi poznati zabavili su se na promociji svibanjskog Cosmopolitana i Urban Surfer partya i u novouređenom Replay storeu.

Kroz novitete okupljene je provela Mia Kovačić, a u aktualnim trendovima popularnog talijanskog branda uživala su brojna poznata lica, među kojima i Mirna Maras, Ana Miščević, Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić poznatiji kao modnidvojac ELFS, ...

Pogledaj i ovo Mirna Maras i suprug - 1 Brz oporavak Naša lijepa voditeljica javila se iz bolnice, tamo je sa suprugom, a objasnila je i što se točno dogodilo: "Nabacili osmijeh jer lakše je tako"

ELFS i Cosmopolitan zajedno slavili - Maja Šuput napravila pravi show na reviji

Nova Replay kolekcija za proljeće/ ljeto 2014. inspirirana je svijetom surfanja u kojem se čini kao da nema pravila i granica te donosi boje koje uspijevaju uhvatiti sve mjene mora i pješčanih tonova, oblike koji se poigravaju laganim volumenima i tople teksture izblijedjele od sunca i soli. Kao kontrast, pojavljuje se mix underground i street style-a, kožni i metalni bajkerski elementi te army look modernih hipija.

Brojni okupljeni također su imali priliku prvi prelistati svibanjsko izdanje Cosmopolitana, najčitanijeg ženskog magazina na svijetu, te otkriti kako u 30 dana postići vrhunsku formu, koje su to opasne traper-kožne modne kombinacije, kako prekinuti niz loših veza! 
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene