U Splitu

Poznati Hrvati se zabavljali na Ultra Festivalu uz najveće DJ-eve

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Označen kao najiščekivaniji festival ljetne sezone u regiji, festival Ultra Europe u tri je dana održavanja u nadmašio sva očekivanja s više od 75.000 ljudi!

Spektakularna završnica Ultra Europe na Hvaru privukla je oko 5.000 najvećih ljubitelja elektronske glazbe koji su sinoć od 15 sati uživali u nastupima izvođača Brass Knuckles, Cazzette, Nervo, Dada Life, Chuckie i najveće zvijezde večeri – Stevea Aokija. Tim je energičnim nastupom završeno premijerno izdanje festivala koje će se u Hrvatskoj zadržati još sigurno četiri godine.

Pogledaj i ovo Danijela Martinović - 8 osmijesi od uha do uha Danijelu Martinović razveselio susret s dragom joj osobom, kamere su zabilježile prisni trenutak!

'Od samih početaka pregovora o dovođenju festivala Ultra Europe u Hrvatsku, znali smo da će to biti veliko i važno događanje. Posebno nas veseli činjenica da su sve tri večeri, prve dvije na splitskom Poljudu i zadnja na Hvaru, protekle bez ikakvih incidenata i što smo već u premijernom izdanju primili brojne pohvale za organizaciju. Sljedeće godine će biti još bolje', izjavio je Joe Bašić iz tvrtke Adria MM Produkcija.

>> Ultra Europe: 'To su bile odlične dvije noći, najbolji DJ-evi svijeta'

O uspjehu jedinog europskog izdanja festivala Ultra svjedoči i činjenica da je prijenos uživo tijekom prva dva festivalska dana pratilo čak 6.5 milijuna ljudi iz svih dijelova svijeta pa je ispravno za zaključiti da su sve oči ovaj vikend bile uprte u Hrvatsku.

U vikendu Ultra Europe Festivala uživale i brojne osobe iz društvenog života poput glazbenika Nine Badrić, Danijele Martinović, Tonija Cetinskog, Petra Graše, košarkaša Tomislava Zubčića, ljepotice Kristine Bradač, Vlade Vuksanovića i Radovana Stošića.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene