Za svakog ponešto!

Ulični festival otvoren prošli tjedan iz dana u dana oduševljava Zagrepčane i turiste!

Lidija Lešić (Foto: PR) Lidija Lešić (Foto: PR) PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Lešić (Foto: PR) Jelena Marinović (Foto: PR) Dora Predojević (Foto: PR) Marin Medak (Foto: PR) +0 Lidija Lešić (Foto: PR) Galerija

Festival Baš Naš otvoren prošli tjedan traje 18 dana i nudi zbilja za svakog ponešto.

Ritual ispijanja kave mnogima je omiljeni trenutak u danu. A za sve ljubitelje vrhunske kave, Philips je na festivalu predstavio nešto potpuno novo. 

Miris svježe mljevene kave, savršena aroma u zraku, zvuk aparata za kavu koji radi savršenu pjenicu od mlijeka i sve je spremno za druženje s prijateljima. 

U ovom posebnom doživljaju uživale su na kavici na Gradecu i voditeljice Antonija Stupar Jurkin, Antonija Blaće, Nevena Rendeli, Renata Sopek, blogeri Lidija Lešić i Mile Butorac, te poznati chefovi Mate Janković i Marin Medak.

Otkrili su kakvu kavu vole, no, za afterwork druženje idealna je opcija i koktel koji se bazira na kavi, a koji je oduševio okupljene.

A ulični festival otvoren prošli tjedan iz dana u dana oduševljava Zagrepčane i turiste. Održava se na jednom od najljepših mjesta s pogledom na katedralu i traje punih 18 dana tako da svi oni koji ga još nisu posjetili stignu još do kraja sljedećeg tjedna.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene