Na tradicionalnim Danima bebama održanim ovog vikenda u organizaciji Caritasa zagrebačke nadbiskupije, održana je dvodnevna humanitarna akcija prikupljanja sredstava za Kuću ljubavi.


Promotori akcije okupili su prvog dana poznato društvo, koje je prodajom svjetski poznatih zagrebačkih štrukli dokazalo da ljubav ide kroz želudac. Ljubav su prikupljali i štrukle dijelili Zlata Muck, Iva Balaban, Dalibor Petko, Lorena Nosić, Anja Alavanja i Mario Valentić.

Vezani članci Slika nije dostupna Caritas prodaje drvca za siromašne obitelji Slika nije dostupna Uključite se u Caritasovu božićnu akciju 'Za 1.000 radosti'

Drugog dana sajma posjetitelje je zabavljalo 'Kolo sreće' gdje je svaka vrtnja označavala donaciju Kući ljubavi. Glavna urednica portala mami.hr i promotorica akcije Mirna Maras ocijenila je akciju vrlo uspješnom.

'Kući ljubavi treba puno ljubavi ali i puno sredstava stoga nam je bilo zadovoljstvo prikupljati sredstva koja drugima puno znače. Zahvaljujem se svima koji su podržali akciju', izjavila je Mirna.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook