Humanitarna akcija

Poznata lica prikupljala novac za Kuću ljubavi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na tradicionalnim Danima bebama održanim ovog vikenda u organizaciji Caritasa zagrebačke nadbiskupije, održana je dvodnevna humanitarna akcija prikupljanja sredstava za Kuću ljubavi.

Promotori akcije okupili su prvog dana poznato društvo, koje je prodajom svjetski poznatih zagrebačkih štrukli dokazalo da ljubav ide kroz želudac. Ljubav su prikupljali i štrukle dijelili Zlata Muck, Iva Balaban, Dalibor Petko, Lorena Nosić, Anja Alavanja i Mario Valentić.

Pogledaj i ovo Mirna Maras i suprug - 1 Brz oporavak Naša lijepa voditeljica javila se iz bolnice, tamo je sa suprugom, a objasnila je i što se točno dogodilo: "Nabacili osmijeh jer lakše je tako"

Drugog dana sajma posjetitelje je zabavljalo 'Kolo sreće' gdje je svaka vrtnja označavala donaciju Kući ljubavi. Glavna urednica portala mami.hr i promotorica akcije Mirna Maras ocijenila je akciju vrlo uspješnom.

'Kući ljubavi treba puno ljubavi ali i puno sredstava stoga nam je bilo zadovoljstvo prikupljati sredstva koja drugima puno znače. Zahvaljujem se svima koji su podržali akciju', izjavila je Mirna.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene