Super provod

Pozdrav Azri u Tvornici kulture 25. siječnja

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Novi Pozdrav Azri bit će upućen u subotu, 25. siječnja u Velikom pogonu Tvornice kulture.

Točno godinu dana nakon rasprodanog koncerta u siječnju 2013. Boris Leiner, Mišo Hrnjak i ekipa vraćaju se na pozornicu Velikog pogona kluba u Šubićevoj na radost svih fanova nikad prežaljene Azre.

Pogledaj i ovo Alp Navruz (Foto: Instagram) Jedva čekamo! Sinan postaje Dženk: Turski ljepotan u ulozi čovjeka kojemu ja važna samo ljubav za jednu noć

Branimir Johnny Štulić objavio NOVI album na YouTubeu!

Tvornica Kulture za čitatelje Dnevnik.hra ima i 2x2 karte za koncert 25. siječnja pa nam brzo pošaljite na mail natjecaj@novatv.hr zašto želite ići!

Tko je bio prvi, taj nas je i prije osvojio sa svojim odgovorom, tako da već imamo dobitnike: 

Goran Zrnčić
Mario Jarnjak

Pozdrav Azri, prava rock poslastica za sve ljubitelje legendarne grupe, ali i zvuka ovdašnje scene iz tih vremena, projekt je bubnjara Borisa Leinera u kojem u posebnim prilikama svira i druga trećina originalne postave, basist Mišo Hrnjak koji se samo za ove koncerte ponovo primio gitare nakon desetljeća nesviranja. I ove godine pridružiti će im se mnogobrojni prijatelji i štovatelji Johnyjevog rada koji će svojim gostovanjem na bini uz Leinera i Hrnjaka podsjetiti uvijek brojnu zagrebačku publiku na neke od sjajnih pjesama iz ostavštine Branimira Johnnya Štulića. Svoj nastup potvrdili su Davorin Bogović, Renato Metessi, Remi te Vanja i Alen Marin (ex-Kojoti) uz koje će većinu vokalnih dionica odraditi Domagoj Vorberger.

“Balkan”, “A, šta da radim”, “Lijepe žene prolaze kroz grad”, “Sunčana strana ulice”, “Kad fazani lete”, “Klinček stoji pod oblokom”, “Užas je moja furka”, “Krvava Meri”, “Obrati pažnju na posljednju stvar”, “Marina” i mnoge druge sastavni su dio repertoara kojeg će u subotu Pozdrav Azri isporučiti fanovima kojih će, sudeći po pretprodaji, biti koliko i na prošlom koncertu.

Vrata Tvornice otvorit će se u 21 sat, a kao predgrupa nastup zagrebački bend Corto. Ulaznice su u prodaji po cijeni od 60 kn, dok će na dan koncerta trebati odvojiti 80 kn za ulaz.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene