manje od mjesec dana

Povoljnije ulaznice za Outlook i Dimensions i dalje u prodaji!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ostalo je manje od mjesec dana do početka osmog Outlook festivala, koji će u uzbudljivom festivalskom tjednu, od 2. do 6. rujna, u pulskoj Areni i na tvrđavi Punta Christo ujediniti najbolje od svjetske dub, reggae, dubstep, hip-hop, drum‘n’bass, garage i srodne glazbe.

Outlook festival upravo je rasprodao međunarodne ulaznice, ali u prodaji su i dalje povoljnije festivalske ulaznice, kao i ulaznice za koncert otvorenja za stanovnike Hrvatske i drugih ex-Yu zemalja. Broj tih ulaznica je limitiran pa se savjetuje svima koji žele ovo ljeto posjetiti ovaj najveći europski festival bass glazbe i soundsystem kulture da svoju ulaznicu nabave na vrijeme.

Pogledaj i ovo showbuzz Ne propustite Sedmosatni glazbeni spektakl u Areni označio početak 8. Outlook festivala

Finale Motovun Film Festivala: Kako je uspavani gradić postao filmski centar

Outlook nudi i još jednu posebnu pogodnost za svoje posjetitelje, a to je kupnja tri festivalske ulaznice za cijenu dvije.

Festival će biti otvoren u srijedu, 2. rujna, koncertom u pulskoj Areni, u društvu tisućljetnih kamenih arkada i zidova svjedočit ćemo nastupima izvođača sa samog vrha hip-hop, drum’n’bass i reggae scene. Glavni gosti večeri su uvjerljivo najoriginalniji hip-hop kolektiv svih vremena - Jurassic 5, jedan od najpoznatijih i najintrigantnijih britanskih producenata – SBTRKT, pionirski drum and bass bend Roni Size Reprazent Live, jedan od najenergičnijih i najuzbudljivijih live bendova koji se zadnjih godina pojavio na britanskoj glazbenoj sceni, The Gentleman’s Dub Club te Trojan Sound System, prava institucija britanske sound system kulture.

Nakon otvorenja u Areni Outlook festival se, od 3. rujna do 6. rujna, seli na tvrđavu Punta Christo pored Pule, centralnu festivalsku lokaciju s bezbroj hodnika, zidina, livada, okružena šumom i plažama, kampom i direktnim pogledom na veličanstvene Brijune. Kroz četiri dana i noći odlične glazbe i sunčanog vremena, s 12 festivalskih pozornica, preko 300 izvođača, s posebnim dnevnim beach stageom, kampom na samoj plaži, s desetak zabava na brodovima dnevno te brojnim popratnim sadržajima Outlook festival je nezaobilazna festivalska stanica za kraj ljeta 2015.

 

Excited to reveal the New Era Europe Boat Party line-up – not one to be missed with two Dimensions favourites at the control. Tickets now available here: http://bit.ly/1N46ox0

Posted by Dimensions Festival on Monday, August 3, 2015

Od 3. do 6. rujna na tvrđavu Punta Christo stižu zaista impresivna imena: Beenie Man, Run The Jewels, Boy Better Know, The Madlib Carnival - Madlib, Pete Rock, J Rocc and Moodymann, Wiley, Noisia, Dusky, Flatbush Zombies, Shy FX, Congo Natty feat Congo Dubz & Tenor Fly, Jeru The Damaja, The Beatnuts, Digital Mystikz, DJ EZ, Goldie, Mount Kimbie (dj set), Cutty Ranks, Kate Tempest, David Rodigan, Loefah, Oneman, Protoje & The Indiggnation te mnogi drugi.

Tjedan dana prije festivala Arenu i tvrđavu će pohoditi mnoštvo ljubitelja elektronske glazbe, koji su cijele godine čekali da dođu na još jedan Dimensions festival, epicentar najsvježije elektronske glazbe u Europi. Iako su međunardone ulaznice pri samom kraju, Dimensions festival je također osigurao dovoljno povoljnijih festivalskih i ulaznica koncert otvorenja za stanovnike Hrvatske i ex-Yu zemalja.

Uzbudljivo Dimensions putovanje kroz mnogobrojne sfere elektroničke glazbe krenut će ispod stoljetnih kamenih zidina i svodova pulske Arene, 26. kolovoza na velikom koncertu otvorenja na kojem nastupaju Four Tet Live, Little Dragon i Floating Points. Već sljedeći dan, festival se seli na predivne lokacije – tvrđavu Punta Christo i poluotok Štinjan te pripadajući mu kamp i festivalsku plažu. Uz preko 200 izvođača, Dimensions festival s posebnim ponosom najavljuje dolazak glavnog ovogodišnjeg gosta, rodonačelnika funka - Georgea Clintona i njegovu Parliament-Funkadelic obitelj!

 

We are expecting Outlook 2015 tickets to sell out THIS WEEKEND.Don't sleep: www.outlookfestival.com/tickets

Posted by Outlook Festival on Thursday, July 30, 2015

Upravo na Dimensions festivalu zapanjujućih 35 godina karijere obilježit će Juan Atkins, jedan od začetnika techno glazbe, a festival s veseljem najavljuje povratak još jednih techno velikana – detroitski kolektiv Underground Resistance. Na tvrđavu Punta Christo pored Pule vraća se festivalska ikona Moodymann, a stiže još jedna ključna figura house glazbe, Lil Louis. Britanski elektronički dvojac Mount Kimbie na tvrđavu donose jednu posve drugačiju glazbenu dimenziju. Moderne, eksperimentalnije inačice bass glazbe predstavljaju Boddika i Loefah, dva iznimna britanska producenta. Dozu čistog i oštrog techno zvuka po kojem prepoznajemo kultni europski klub, berlinski Berghain, prenijet će na obalu Hrvatske neki od domaćina kluba - Ben Klock i Rodhad.

 

Povoljnije ulaznice za posjetitelje iz Hrvatske i regije za Dimensions i Outlook festival po cijeni od 660 kuna mogu se nabaviti na stranicama Pozitivnog ritma, u Entrio sistemima, te na pretprodajnim mjestima diljem zemlje. Ulaznice za koncerte otvorenja za Dimensions i Outlook festivale po cijeni od 240 kuna su u prodaji i mogu se naći putem Entrio sistema, na stranicama Pozitivnog ritma te na pretprodajnim mjestima diljem zemlje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene