ne propustite

Povoljnije ulaznice za Dimensions i Outlook festivale su u prodaji!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dimensions festival nedavno je rasprodao međunarodne ulaznice, ali u prodaji su i dalje povoljnije festivalske ulaznice, kao i ulaznice za koncert otvorenja, za stanovnike Hrvatske i drugih ex-Yu zemalja.

Broj tih ulaznica je limitiran pa se savjetuje svima koji žele ovo ljeto posjetiti ovaj epicentar najsvježije elektroničke glazbe da svoju ulaznicu nabave na vrijeme.

Pogledaj i ovo showbuzz ELEKTRONSKA FEŠTA Upravo završeno 5. i do sad najuspješnije izdanje Dimensions Festivala

Domaći festivali koji privlače strance: Ovo su najbolji festivali u Hrvatskoj

Uzbudljivo Dimensions putovanje kroz mnogobrojne sfere elektroničke glazbe krenut će ispod stoljetnih kamenih zidina i svodova pulske Arene, 26. kolovoza na velikom koncertu otvorenja na kojem nastupaju Four Tet Live, Little Dragon i Floating Points. Već sljedeći dan, festival se seli na predivne lokacije – tvrđavu Punta Christo i poluotok Štinjan te pripadajući mu kamp i festivalsku plažu. Uz preko 200 izvođača, Dimensions festival s posebnim ponosom najavljuje dolazak glavnog ovogodišnjeg gosta, rodonačelnika funka - Georgea Clintona i njegovu Parliament-Funkadelic obitelj!

Upravo na Dimensions festivalu zapanjujućih 35 godina karijere obilježit će Juan Atkins, jedan od začetnika techno glazbe, a festival s veseljem najavljuje povratak još jednih techno velikana – detroitski kolektiv Underground Resistance.

 

Hard to believe that Dimensions 2015 is just 3 months away! Check our full line-up below and grab the remaining tickets here: bit.ly/1FFkrqv

Posted by Dimensions Festival on Thursday, May 28, 2015

Na tvrđavu se vraća festivalska ikona Moodymann, stiže ključna figura house glazbe, Lil Louis, britanski elektronički dvojac Mount Kimbie, Boddika i Loefah, dva iznimna britanska producenta, Ben Klock, Rodhad i Surgeon pobrinut će se za dovljnu dozu techna, a uz njih tu su mnogi drugi velikani i mladi talenti.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene