Brzo ulazi u uho

Bend Tragovi oduševljava novom baladom "Srce na dlanu"

Tragovi (Foto: Petar Begović) Tragovi (Foto: Petar Begović) Petar Begovi? 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tragovi (Foto: Petar Begović) Tragovi (Foto: Petar Begović) Tragovi (Foto: Petar Begović) +0 Tragovi (Foto: Petar Begović) Galerija

Nakon odličnih singlova "Sve na ljubav miriše", "Ljubav za jednu noć" i "Malena" bend Tragovi ima novi hit.

Dečki iz benda Tragovi nastavljaju nas osvajati nježnim ljubavnim baladama.

Pogledaj i ovo Tragovi objavljen i spot “Zemljo moja ponosna” novi je navijački hit, spot je sniman sa stotinjak navijača: "Vruće je, ali atmosfera je odlična!"

Izbacili su svoj novi singl "Srce na dlanu" za koji smo sigurni da će vam brzo ući u uho.

Nakon odličnih singlova "Sve na ljubav miriše", "Ljubav za jednu noć" i "Malena" s kojom su debitirali u Vodicama, ponovno se okupila ekipa koja već dokazano uspješno osvaja radijske postaje fantastičnim hitovima. Denis Dumančić je autor još jedne pjesme ovog mladog benda i čini nam se da su pronašli čarobnu formulu svoje suradnje, a cijelu priču su zaokružili Fayo kao autor teksta i Branimir Mihaljević koji je napravio aranžman.

Pjesma se bavi temom u kojoj će se većina sigurno prepoznati – ponekad je teško sačuvati ljubav i pobijediti sve prepreke, a pravu ljubav je još teže zaboraviti. Spot koji prati pjesmu je napravio Vedad Jašarević. Priča prati dvoje mladih ljudi koji se vole, ali ne uspiju sačuvati svoju ljubav, a u glavnim ulogama su Edina Pršić zajedno s frontmenom Tragova Mihaelom Bogčevom.

U spotu pratimo kako se ljubav rađa, razvija i polako prestaje. Na početku je prikazan trenutak upoznavanja mladog ljubavnog para, pjevača i djevojke iz publike koji se upoznaju na koncertu i postaju nerazdvojni, pratimo sve lijepe trenutke koje provode zajedno sve dok ne krenu prvi problemi. Spot je sniman na brojnim lokacijama u Zagrebu i okolici, Medvednici, Maksimiru, ranču konjičkog kluba Bit-ek.

Ali kako vam ne bismo otkrili sve detalje, predlažemo vam da pogledate spot i uživate u još jednom odličnom singlu Tragova.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene