nova pjesma

Poslušajte kako zvuči uživo naš nagrađivani americana country bend, inspirirala ih je nada u bolja vremena

Bend 058 Bend 058 Foto: PR

Nadahnuti svježinom, pozitivnom energijom i nadom u bolja vremena, članovi benda 058 iz Splita okupili su se u Extra Music Studiju te po prvi puta snimili službeni singl, pjesmu "Glas proljeća", u potpuno live izvedbi.

Proljeće mnogima predstavlja jedno od najljepših doba godine, osobito jer je to vrijeme buđenja nakon zimskoga sna, rađanje novih pupoljaka, dotok inspiracija, optimizma, radosti, zaljubljivanja...

Pogledaj i ovo showbuzz stigao novi hit Severina objavila novost koju su njezini fanovi željno iščekivali: "Falili ste mi, nadam se da sam i ja vama"

Nadahnuti tom svježinom, pozitivnom energijom i nadom u bolja vremena, članovi benda 058 iz Splita okupili su se u Extra Music Studiju te po prvi puta snimili službeni singl, pjesmu "Glas proljeća", u potpuno live izvedbi, bez klika metronoma, snimanja svakog instrumenta zasebno, uzastopnog ponavljanja pojedinih dijelova pjesme.

"Nerijetko nakon koncerta nam netko iz publike priđe i pohvali naš nastup. S vremenom sam osvijestio kako je izvedba uživo, zapravo, naš veliki adut. U jednom od razgovora s našim stalnim producentom, Ivanom Cinottijem, rodila se ideja da novu pjesmu snimimo uživo, kao da smo na live nastupu. Obzirom na nemogućnost nastupanja, bend je objeručke prihvatio ideju." objašnjava Branko Mamut, autor i osnivač benda te dodaje, "Nadam se da će mnogi, slušajući pjesmu, osjetiti dašak atmosfere s naših nastupa te toplinu i čar koje donosi ovakav način snimanja."

Stihove i ove pjesme benda 058 napisala je Mara Jurčević na glazbu Branka Mamuta, dok je live aranžman oblikovao kompletan bend u sastavu: Jelena Bebić (vokal), Goran Grgurev (bubnjevi), Ivica Mihanović (bas), Predrag Lovrinčević (vokal, usna harmonika), Branko Mamut (gitara) i Vice Ercegović (električna gitara).

Kako vizualno dočarati "Glas proljeća" osmislio je profesor likovne kulture i član bend, Predrag Lovrinčević, a njegovu viziju u video spotu je kroz svoje crteže artistički prikazao akademski slikar, Mladen Vulas, s kojim je bend već uspješno surađivao na singlu "Prva kava".

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Dolores Lambaša (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Grob Dolores Lambaše (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) +0 Dolores Lambaša (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Celebrity Tužno sjećanje na jednu od najljepših Hrvatica: Pred njom je bila blistava karijera, no život joj je prerano ugašen u prometnoj nesreći

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene