Tekst ove predivne balade potpisuje veliki hitmaker Nenad Ninčević, a opisuje kakva treba biti ljubav muškarca prema ženi.


Poslušajte i premijerno pogledajte spot za novi duet Željka Bebeka i Olivera Dragojevića, pod nazivom "Ako voliš ovu ženu".

Vezani članci Željko Bebek (Foto: Ivo Čagalj/Pixsell) Legendarni pjevač napravio originalni spot za novu pjesmu i otkrio i što je njemu važno za brak s 34 godine mlađom suprugom Slika nije dostupna Emotivni Bebek o Oliveru: "Stari morski vuk će se izvući, itekako"

Tekst ove predivne balade potpisuje veliki hitmaker Nenad Ninčević, a opisuje kakva treba biti ljubav muškarca prema ženi. I uistinu, tko je ovakvu pjesmu mogao otpjevati bolje nego dvojica legendarnih pjevača? Njihovi moćni glasovi napokon sjedinjeni u baladi ostavljaju snažan dojam na slušatelja.

Spot prati tri generacije povezane u ljubavi. Balon simbolizira male stvari koje nas u životu čine sretnima dok medaljon sa satom simbolizira trajnu vrijednost veze. Snimalo se na prekrasnim lokacijama u Dragama, na Vranskom jezeru, Primoštenu, Splitu, Trakošćanu i Maksimiru. Snimanje je trajalo dugo ali vrijedilo je, rekli su nam redatelji spota Sandra Mihaljević i Igor Ivanović.

U spotu se pojavljuju djeca Nika Štefanič i Petra Vidić, mladi zaljubljeni par glumi stariji sin Sandre i Branimira, Marko Mihaljević i njegova djevojka Lana Grubišić a u završnim scenama su Stjepana Brkić, Marko Abramović i dječak Toma Škorić.