Sementa Rajhard, Vanda Winter te druge poznate zvijezde zahvatio je 'Valentinovo fever'.


Sementa Rajhard, Vanda Winter, Ivana Husar Mlinac i Martina Tomčić Moskaljov te njihovi učenici pridružili su se Mariji Husar u školi pjevanja Husar & Tomčić, a povod veselom ženskom druženju veliki je koncert Valentinovo fever u zagrebačkom Hypo centaru, koji će se održati u petak 14. veljače od 20 sati.

Valentinovo uz Sementu Rajhard, Mayu Sar i Damira Kedžu

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO Poznate zvijezde zahvatila valentinovska groznica! Slika nije dostupna Oni će pjevati samo za vas na Valentinovo!

'Ostalo je još jako malo vremena do naše male ljubavne groznice. Probe su svakodnevne, a moram priznati da ove godine zaista uživam okružena ovim prekrasnim mladim i jako talentiranim djevojkama. Njihova strast i ljubav prema glazbi podjeća me na dane kada sam počela i ušla u ovaj svijet iz kojega nema povratka', izjavila je glazbenica Marija Husar ususret koncertu te dodala: 'Naša druženja iako su radna, zapravo su potpuna relaksacija. Kada imate toliko žena na jednom mjestu neminovni su i mali ženski razgovori i vjerujte jako puno smijeha. Vesela smo ekipa i sve jedva čekamo da zapjevamo zajedno.'

Valentinovo Fever glazbena je priča koju će obilježiti pjesme iz poznatih svjetskih mjuzikala i mjuzikl filmova, a koje će uz Mariju ove godine izvesti Sementa Rajhard, Vanda Winter, Maya Sar, Damir Kedžo, DJ Bizo te učenice škole pjevanja Husar & Tomčić.

'Pjesme su izabrane, odlično uvježbane, repertoar je sjajan i cure su odlične. Uživam u svim ovim danima koje provodimo zajedno, a danas smo se malo posvetile i temama poput haljina, cipela i svim onim stvarima o kojima mi žene rado pričamo. Prisjetile smo se i nekih posebnih Valentinova te zaključile kako će ovo biti najbolje do sada,' izjavila je nasmijana Sementa Rajhard.

Glumica i glazbenica Vanda Winter otkrila nam je da još uvijek čuva uspomene iz djetinjstva te pisma koja je dobila za Velntinovo: 'Ne znam jesu li dečki, kada sam ja bila dijete bili hrabriji i poduzetniji. U školi smo imali kutiju u koju smo za Valentinovo stavljali pisma i druge sitnice za simpatije i uvijek sam dobivala pozamašan broj tih pisama koje još uvijek čuvam i rado čitam.'

All inclusive ulaznice za koncert Marije Husar i prijatelja Valentinovo Fever, koje uključuju i vrsne delicije te vrhunska vina, mogu se kupiti u sustavu Eventima ili u sustavu Entria.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook