Veliki koncert

Posljednje pripreme za Valentinovo groznicu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sementa Rajhard, Vanda Winter te druge poznate zvijezde zahvatio je 'Valentinovo fever'.

Sementa Rajhard, Vanda Winter, Ivana Husar Mlinac i Martina Tomčić Moskaljov te njihovi učenici pridružili su se Mariji Husar u školi pjevanja Husar & Tomčić, a povod veselom ženskom druženju veliki je koncert Valentinovo fever u zagrebačkom Hypo centaru, koji će se održati u petak 14. veljače od 20 sati.

Pogledaj i ovo showbuzz Valentinovo 2014 VIDEO Poznate zvijezde zahvatila valentinovska groznica!

Valentinovo uz Sementu Rajhard, Mayu Sar i Damira Kedžu

'Ostalo je još jako malo vremena do naše male ljubavne groznice. Probe su svakodnevne, a moram priznati da ove godine zaista uživam okružena ovim prekrasnim mladim i jako talentiranim djevojkama. Njihova strast i ljubav prema glazbi podjeća me na dane kada sam počela i ušla u ovaj svijet iz kojega nema povratka', izjavila je glazbenica Marija Husar ususret koncertu te dodala: 'Naša druženja iako su radna, zapravo su potpuna relaksacija. Kada imate toliko žena na jednom mjestu neminovni su i mali ženski razgovori i vjerujte jako puno smijeha. Vesela smo ekipa i sve jedva čekamo da zapjevamo zajedno.'

Valentinovo Fever glazbena je priča koju će obilježiti pjesme iz poznatih svjetskih mjuzikala i mjuzikl filmova, a koje će uz Mariju ove godine izvesti Sementa Rajhard, Vanda Winter, Maya Sar, Damir Kedžo, DJ Bizo te učenice škole pjevanja Husar & Tomčić.

'Pjesme su izabrane, odlično uvježbane, repertoar je sjajan i cure su odlične. Uživam u svim ovim danima koje provodimo zajedno, a danas smo se malo posvetile i temama poput haljina, cipela i svim onim stvarima o kojima mi žene rado pričamo. Prisjetile smo se i nekih posebnih Valentinova te zaključile kako će ovo biti najbolje do sada,' izjavila je nasmijana Sementa Rajhard.

Glumica i glazbenica Vanda Winter otkrila nam je da još uvijek čuva uspomene iz djetinjstva te pisma koja je dobila za Velntinovo: 'Ne znam jesu li dečki, kada sam ja bila dijete bili hrabriji i poduzetniji. U školi smo imali kutiju u koju smo za Valentinovo stavljali pisma i druge sitnice za simpatije i uvijek sam dobivala pozamašan broj tih pisama koje još uvijek čuvam i rado čitam.'

All inclusive ulaznice za koncert Marije Husar i prijatelja Valentinovo Fever, koje uključuju i vrsne delicije te vrhunska vina, mogu se kupiti u sustavu Eventima ili u sustavu Entria.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene