NOVI TANZEN U AQUARIUSU

Poseban završetak godine na tanzenu uz Patrice Bäumela!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tanzen Kollektiv je za kraj fantastične sezone pripremio pravu glazbenu poslasticu!

 Ovaj petak u zagrebački Aquarius stiže glazbeni čarobnjak koji ne treba posebno predstavljanje - jedinstveni Patrice Bäumel!

Pogledaj i ovo PR NOVI TANZEN U AQUARIUSU Gentleman Techna Steve Bug nakon 20 godina ponovno u Aquariusu na šestom izdanju tanzena!

Jedan od rijetkih DJ-a koji imaju veliku glazbenu širinu, izrazitu muzikalnost i sluh te posebnu sposobnost svoju glazbu pretočiti u splet jakih emocija, a sve to složenu u jednu, uvijek unikatnu, glazbeno zaokruženu priču!

Patrice Bäumel je povezan sa najvećim svjetskim etiketama i do sada bilježi čitav niz vrhunskih izdanja na Kompaktu, Get Physicalu, Watergateu, Trapezu i, u novije vrijeme, na Afterlifeu. Jedan je od rijetkih DJ-a koji može isporučiti vrhunski set bilo u malom underground klubu ili na velikom svjetskom festivalu. Također, u navali velikog broja generičkih komercijalnih izdanja, Patrice nikada nije podlegao pritisku industrije, već je kroz cijelu svoju karijeru stvarao glazbu iz srca te se isključivo svojom kvalitetom probio na sam glazbeni vrh!

Njegovi fluidni i unikatni setovi plod su njegovog glazbenog razvoja. Od početaka u eksperimentalnoj elektronici, technu, pa sve do housea i raznih drugih žanrova. Bäumelovo glazbeno putovanje ga je dovelo do toga da je postao stvarna jedinstvena pojava u modernoj elektronici! Zahvaljujući dugoj glazbenoj karijeri i različitim glazbenim utjecajima, glazbenoj selekciji pristupa studiozno i ona je uvijek besprijekorna.

Put ga ovaj petak dovodi do tanzena u zagrebački Aquarius klub i kruna je dosadašnjeg rada Tanzen Kollektiva. Ove godine na tanzenu je prodefiliralo preko 40 vrhunskih DJ-a, a sve to uz uvijek originalne vizualne kulise i uz uvijek moćni L-Acustics ACRA soundsystem!

Domaću podršku čine Krešo Leboš, dugogodišnji sudionik elektronske scene u Hrvatskoj, vrhunski DJ i selektor uz pomoć Mozera, rezidenta tanzen programa!

Ulaznice potraži u sustavu Entrio po cijeni od 120kn, a na ulazu po 150kn. Vlasnike Mastercard® i Maestro® kartica brojne pogodnosti čekaju i na šanku kluba Aquarius.

Vidimo se na tanzenu!
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene