pogledajte

Porin se otvara za publiku, glazbenici vas pozivaju na tulum godine

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Do 22. dodjele nagrade Porin ostalo je manje od mjesec dana, a djelatnici glazbene industrije već se pripremaju za najbolji provod u Splitu.

Ovogodišnji Porin održat će se u Spaladium Areni, koja se uvjerljivo pokazala najidealnijom za organiziranje glazbenog i televizijskog spektakla. Tako i organizatori manifestacije naglašavaju kako je dovođenje Porina u Split logičan slijed i svojevrsna zahvala svim njihovim umjetnicima, osvajačima prestižne statue, jer predano rade na promicanju hrvatske glazbe.Pogledajte poziv glazbenika i na Youtubeu.

Pogledaj i ovo Let 3, Dora 2024 ''naje*ali smo!'' Mrle se videom javio uoči nastupa na Dori: ''Kakav smrad, joj, daj me pusti više!''

Objavljene nominacije za Porin

 
Post by Porin.

Ova dodjela također je posebna po tome što će osim glazbenih djelatnika po prvi put u dvorani prisustvovati i publika. Bit će smješteni tik do omiljenih zvijezda, a druženju s obožavateljima vesele se i naši glazbenici. Kako bi uvjerili publiku da će Spaladium Arena biti najbolje mjesto za zabavu, Damir Martinović - Mrle iz Leta 3, frontmen Vatre Ivan Dečak i Aljoša Šerić iz Pavela, koji su ove godine dobili najviše nominacija, Gatuzo, Lea Mijatović i Lara Antić iz Bang Banga, koji su nominirani za najboljeg novog izvođača, Detour, producent Tomo in der Mühlen te Saša Lozar pozvali su sve svoje prijatelje, obožavatelje i one koji vole glazbu da im se pridruže na završnoj dodjeli 06. ožujka.

 
Post by Porin.

Akciji se priključio i zamjenik splitskog gradonačelnika Goran Kovačević. Presretan je što će glazbena manifestacija biti upravo u Splitu, a prošloga tjedna prisustvovao je proglašenju nominacija u Zagrebu, gdje je bio poseban gost i prezenter. 'Očekujemo nekoliko zanimljivih dana u Splitu jer će se povodom Porina taj cijeli tjedan organizirati razna događanja poput izložbi, revije dokumentarnih filmova te koncerata', kaže Kovačević.

Sasvim je sigurno da će dodjela glazbene nagrade definitivno oživiti proljetnu turističku sezonu u Dalmaciji, a svakodnevna događanja unaprijediti društveni život u gradu. No do tada Porinovo stručno tijelo mora izabrati najbolje u 31 kategoriji. Drugi krug glasanja počinje danas i trajat će do 19. veljače.

 
Post by Porin.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene