Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

"Poput Silueta" novo je ime na hrvatskoj glazbenoj sceni!


Publici se predstavljaju s prvim singlom 'Trag'. Band je sastavljen od iskusnih i publici dijelom već poznatih glazbenika koji su svoje karijere ostvarili na raznim projektima u glazbi i kulturi. Projekt je nastao još 2011. na ideju pjevačice Lucije Pećar i autora pjesme Žarka Dragojevića. Cjelokupni aranžman u klasičnom cinematic pop ruhu naknadno su zaokružili akademski glazbenici, braća Ivan i Šimun Končić te ritam sekcija banda Embassy 516 - Ivica Glunčić i Matej Šarić.

Vezani članci Poplava od kiše u Dubrovniku Obilna kiša poplavila ulice Dubrovnika, pogledajte snimku poplave ispred palače Sponza Najneobičniji kandidati na izborima - 1 Najneobičniji kandidati na lokalnim izborima: Od vozača dostavnih kolica do modernog hrvatskog Sizifa

Svi suradnici na pjesmi dolaze iz Dubrovnika, a među mnoštvom svojih obaveza pjesmu "Trag" samostalno su realizirali i posvetili joj čak 3 mjeseca za detaljnu audio - vizualnu produkciju koju potpisuje Žarko Dragojević. Moglo bi se reći kako je ovo zbilja jedan mali dubrovački 'super projekt' na hrvatskom glazbenom nebu. Uzori banda su pop i klasični izvođači koji svoju ljubav prema glazbi izražavaju u vidu snažnog autorskog pečata koji je vidljiv i zvukom i slikom. Pjevačica Lucija Pećar i braća Končić su obrazovani profesionalni glazbenici koji su svoje znanje i stvaralačku kreativnost nesebično podijelili s ostalim suradnicima koji su snimili dionice za singl "Trag". Budućnost projekta je planirana kroz naredne singlove i skorašnji EP koji bi trebao biti realiziran kroz 2016. godinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook