Bravo, Jole!

Popularni pjevač napravio spektakl na splitskoj rivi pred 35.000 tisuća ljudi

Jole (Foto: PR) - 4 Jole (Foto: PR) - 4 PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jole (Foto: PR) - 5 Jole (Foto: PR) - 4 Jole (Foto: PR) - 3 Jole (Foto: PR) - 2 +0 Jole (Foto: PR) - 1 Galerija

U gradu pod Marijanom uvijek dobro raspoloženi Splićani najluđu noć u godini proveli su s jednim od najboljih domaćih izvođača s kojim je plesanje do jutra uvijek zajamčeno – Jolom.

U gradu pod Marijanom uvijek dobro raspoloženi Splićani najluđu noć u godini proveli su s jednim od najboljih domaćih izvođača s kojim je plesanje do jutra uvijek zajamčeno – Jolom. Kako je doček Nove godine večer u kojoj svaki pjevač svoj nastup podiže na novu razinu, tako je i Jole ovaj put svima okupljenima pružio uistinu noć za pamćenje! Splitska riva tradicionalno je najpoželjnija i najposjećenija destinacija za doček Nove godine na otvorenom u Hrvatskoj, a i ovaj put vrvjela je Splićanima i turistima željnima dobre zabave, pa se tako na rivi okupilo oko 35 tisuća ljudi.

Pogledaj i ovo Joško Čagalj Jole "Nije to šala!" Video u kojem Jole pleše sa svojom prekrasnom kćeri postao je pravi hit, neki nisu znali da joj je on tata: "Pogledala ovaj video sto puta!"

Uz voljenu splitsku publiku, no i uz brojne inozemne partijanere kojih je svake godine sve više i u zimskim mjesecima, popularnom Joli nije bilo teško pokrenuti mnoštvo i pokazao svima kako je lako zabaviti se i biti veseo. Osim Joleta, na rivi su nastupili i Mjesni odbor i Gustafi koji su savršeno pripremili atmosferu i zagrijali publiku za šou koji im je donio Jole. Svojim dobro poznatim hitovima, koje njegovi obožavatelji pjevuše cijelu godinu, pjevač je rasplesao i raspjevao mnogobrojnu publiku. A okupljena je publika u glas pjevala i najnoviji Jolin hit – 'Maksimalno' koji u mjesec dana na YouTubeu ima preko milijun pregleda.

Već ludoj atmosferi dodatno su doprinijeli vrhunska zvučna i svjetlosna produkcija kojom je cijela večer dobila još svečaniji ton. Iščekivano otkucavanje ponoći obilježio je i spektakularni vatromet na nebu iznad rive koji je na nekoliko trenutaka donio čaroliju boja i svjetlosnih senzacija. Za oko 35.000 tisuća ljudi koje su došle po dobar provod Jole je priredio vrhunski tulum koji je u opuštenoj i slavljeničkoj atmosferi potrajao sve do ranih jutarnjih sati, kako to i priliči silvestarskoj noći. Svim okupljenima nova 2018. godina će, sudeći prema načinu na koji su u nju ušli, biti vesela, zaigrana i prepuna pozitivnih dojmova!

Jole (Foto: PR) - 3 Jole (Foto: PR) - 3 Foto: PR

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene