isti izvođači iduće godine

Popularni glazbeni festival Ferragosto Jam neće se održati zbog koronavirusa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Organizatori festivala Ferragosto Jam, koji se održava u Orahovici, istaknuli su da tu odlučili radi naglo pogoršane situacije i previše zahtjevnih mjera.

Popularni glazbeni festival u Orahovici Ferragosto Jam ovog se ljeta zbog koronavirusa neće održati, izvijestili su srijedu organizatori iz tvrtke Dostava zvuka.

Pogledaj i ovo showbuzz Uveličale događanje Domaće zvijezde iz svojih domova nastupile na virtualnoj dodjeli Večernjakove ruže

Festival se zbog epidemije covida-19 u promijenjenom i prilagođenom obliku, uz odgovarajuće epidemiološke mjere, trebao održati na Orahovačkom jezeru od 5. do 8. kolovoza.

"Unatoč iznimnim naporima i velikoj želji da Ferragosto Jam ipak održimo, nakon detaljnog razmatranja odlučili smo da ga zbog naglo pogoršane situacije s koronavirusom i suviše zahtjevnih preporučenih mjera funkcioniranja odgodimo za 2021. godinu“, istaknuli su organizatori.

Na festivalu su trebali nastupiti Psihomodo Pop, Let 3, Pips, Chips & Videoclips, Repetitor, Atheist Rap, Overflow, Mortal Kombat, She Loves Pablo, Svemirko, Jonathan, Buč Kesidi, ABOP, Lovely Quinces, Mašinko i mnogi drugi.

Svi oni, poručuju iz Dostave zvuka, nastupit će 2021. godine.

Feragosto Jam jedan je od najpopularnijih ljetnih glazbenih festivala u Hrvatskoj na kojem su u proteklih 12 godina nastupili mnogi glazbenici iz regije. Na šest pozornica koncerte svakog ljeta na Orahovačkom jezeru prati 20 tisuća posjetitelja.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene