Pokreni se

Ljetne večeri u Zadru u znaku sporta i zdravog načina života

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ljetne večeri ovog vikenda u Zadru bit će u znaku sporta i zdravog načina života. Voditelji projekta Pokreni se Renata Sopek i Ivan Antunović pozivaju na energični kružni trening, kojem je cilj promocija aktivnosti te promjena crne statistike koja govori da Hrvatska nije dovoljno aktivna.

Projekt se održava pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga Naša Dalmatinka! U crvenom bodiju Rozga je skrenula sve poglede Zadrana na glavne atribute, ovaj događaj dugo je čekala!

Veselimo se vježbanju sa Zadranima. Prekrasna lokacija pored Pozdrava Suncu, tik uz Jadransko more, treningu daje jednu novu dimenziju, a ukazat ćemo i na prednosti vježbanja uz more, kao i u njemu. Pozivam sve da nam se pridruže i uče od najboljih hrvatskih stručnjaka!” – izjavio je kineziolog Ivan Antunović.

Vježbanje sa Zadranima održat će se pored instalacije Pozdrav Suncu u subotu, 18. srpnja u 19 sati. Trening je besplatan za sve vježbače, koji svoj dolazak moraju potvrditi putem službene web stranice proejkta www.pokrenise.hr.

Zbog brzog tempa života te porazne statistike kad je pretilost u pitanju, aktivan način života je neophodan kako bismo očuvali zdravlje. Pokreni se potiče ljude svih generacija na rekreaciju i promjenu životnih navika nabolje. Drago mi je što ćemo iz Zadra već ove subote mijenjati poraznu statistiku te potaknuti naše sugrađane na aktivniji život!”– izjavila je ambasadorica projekta Renata Sopek.

Pokreni se: Jedinstveni trening yoge Asje Petersen u Zadru

U Petrčanima će se dan ranije, u petak 17. srpnja u 19 sati, održati inovativni trening Fokus point by Anja Petersen u Falkensteiner hotelu & spa Iadera u Petrčanima. Prekrasna terasa hotela Iadera bit će jedno od najljepših vježbališta, a slike sa zadarskih vježbanja putem medija će biti predstavljene svijetu.

Posljednjih mjeseci projekt Pokreni se, pod generalnim pokroviteljstvom HEP-a, nudi rješenja, a vodeći hrvatski stručnjaci s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, iz Biotreninga i Definicije hrane na raspolaganju su svim zainteresiranim građanima s besplatnim savjetima. Partneri i pokrovitelji projekta trud vježbača nagradit će poklonima koji će im pomoći u vježbanju i higijeni. Majice za vježbanje, poklon paket NIVEA proizvoda za njegu i učvršćivanje kože, koji su itekako kompatibilni s vježbanjem u postizanju što boljeg učinka, Jamnica Pro Sport izotonički napitak te magazini Men's Health, Lijepa i aktivna i Cro LIFE očekuju vježbače.

Projekt Pokreni se, nakon Zadra, gostuje u Vukovaru 18. kolovoza. U Zagrebu će se finale projekta održati u subotu, 12. rujna na Europskom trgu.

U okviru europske obitelji, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske najavljuje prvi Europski tjedan sporta, koji će se održati od 7. do 13. rujna 2015. godine. Nova je ovo inicijativa Europske komisije za promicanje sporta i tjelesne aktivnosti diljem Europe. Središnji događaj u Hrvatskoj najavljen je za subotu, 12. rujna, kada će se na zagrebačkom jezeru Bundek održati cjelodnevne sportske aktivnosti za sve građane, a jedan od velikih događaja tog dana je i ovogodišnje finale projekta Pokreni se, koji će se održati na Europskom trgu u 19 sati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene