'Bila si voljena'

PREMIJERA Blanka iznenadila zavodljivim izgledom

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Splitska klapa Rišpet i Hit Records sa zadovljstvom vam predstavljaju novi singl 'Bila si voljena'!

Glazbu za novu pjesmu 'Bila si voljena', ponovno potpisuje osnivač i skladatelj klape Pero Kozomara, dok je za emotivan tekst odgovoran Fayo. Singl prati i prigodni video broj u kojem je glavnu ulogu po prvi puta ponijela dvostruka svjetska prvakinja u skoku u vis Blanka Vlašić. Za režiju spota pobrinuo se gitarist klape Rišpet, Marin Čoko.

Pogledaj i ovo Klapa Rišpet premijera spota Dvostruko iznenađenje klape Rišpet: Publici su predstavili novi singl 'Ajme šta te volin' i album

'Suradnja mi je došla kao ugodno iznenađenje, nisam očekivala da bi me tražili da gostujem u spotu. Pisma mi se jako sviđa, kao i sve pisme klape Rišpet te očekujem da će postići veliki uspjeh', kazala je ovom prigodom Blanka.

Blanka Vlašić nova je zvijezda novog videospota klape Rišpet

Riječ je o jednoj emotivnoj i iskrenoj baladi, laganici u kojoj će se sigurno mnogi prepoznati kazao nam je Pero Kozomara, predstavljajući singl: 'Ova pjesma mi je stala u 'ladici' preko godinu dana, čekao sam pravi trenutak da je pustim u život i osjetio sam da je stigao. 'Bila si voljena' pokazuje emotivnost jednog tipičnog Dalmatinca, koji na prvu možda djeluje kao bezosjećajni 'macho' muškarac, no zapravo pati za bivšom ljubavi i u pjesmi joj odluči priznati svoje osjećaje. Privilegirani smo što sportski ponos Dalmacije i Hrvatske, Blanka Vlašić, gostuje u našem spotu'.

Ivo Amulić, frontmen i solo pjevač klape dodaje kako je 'Bila si voljena' velika pjesma, 'nešto tipa 'Nasloni glavu na moje rame' koju sam pjevao prije dvadesetak godina. Iskrena je i topla, siguran sam da će pronaći put do mnogih srca i da će je svi rado poželjeti čuti na našim koncertima, a što se tiče Blanke - presretan sam da je imamo u spotu'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene