Novo božićno izdanje Hit Recordsa 'Božić je…' donosi vam inače sedamnaest najljepših božićnih pjesama u izvedbi najvećih glazbenih imena.


Hit Records i Sveti Nikola na najljepši su mogući način darivali posjetitelje jednog od najlješpših zagrebačkih shopping centara, Avenua Malla.

Neda Ukraden u prepunom Green Gold Clubu priredila večer za pamćenje

Vezani članci Blanka Došen i Cecilija - 1 Ukrstile glasove i stvorile prekrasnu, božićnu bajku: "Sve ove nevolje će proći" Jasmin Stavros (Foto: Dnevnik.hr) Poznati muškarci priznali su nam da ne mogu bez svojih supruga!

Tony Cetinski, Boris Novković, Jasmin Stavros, Mila Elegović, Baruni, Blanka Došen i Katarina Rautek, glazbenici su, koji su se jučer družili sa brojnim obožavateljima i posjetiteljima Avenua Malla, promovirajući novo božićno izdanje Hit Recordsa 'Božić je…'!

Pjesme, veselja, osmijeha, brojnih autograma i naravno fotografija i selfija, nije nedostajalo tijekom druženja obožavatelja svih generacija sa svojim glazbenim idolima. Fanove je najviše zanimalo na koji način njihovi idoli provode božićne blagdane, a zadovoljstvo je raslo sa svakim novim osmijehom, fotografijom i autogramom na omiljenom albumu.

Novo božićno izdanje Hit Recordsa 'Božić je…' donosi vam inače sedamnaest najljepših božićnih pjesama u izvedbi najvećih glazbenih imena. A upravo ti božićni ritmovi, kao i osmijesi posjetitelja te glazbenika, još jednom su podsjetili na najveći smisao Božića, ljubav i iskrenost!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook