Božićne pjesme

Pogledajte kako su se zabavljali poznati glazbenici uz novo božićno izdanje 'Božić je…'!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Novo božićno izdanje Hit Recordsa 'Božić je…' donosi vam inače sedamnaest najljepših božićnih pjesama u izvedbi najvećih glazbenih imena.

Hit Records i Sveti Nikola na najljepši su mogući način darivali posjetitelje jednog od najlješpših zagrebačkih shopping centara, Avenua Malla.

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Jasmin Stavros i Vesna Pisarović - 1 ''Počivaj u miru...'' Dirljiv oproštaj Maje Šuput od Stavrosa uz fotografiju iz prošlosti: ''Postoje ti neki ljudi...''

Neda Ukraden u prepunom Green Gold Clubu priredila večer za pamćenje

Tony Cetinski, Boris Novković, Jasmin Stavros, Mila Elegović, Baruni, Blanka Došen i Katarina Rautek, glazbenici su, koji su se jučer družili sa brojnim obožavateljima i posjetiteljima Avenua Malla, promovirajući novo božićno izdanje Hit Recordsa 'Božić je…'!

Pjesme, veselja, osmijeha, brojnih autograma i naravno fotografija i selfija, nije nedostajalo tijekom druženja obožavatelja svih generacija sa svojim glazbenim idolima. Fanove je najviše zanimalo na koji način njihovi idoli provode božićne blagdane, a zadovoljstvo je raslo sa svakim novim osmijehom, fotografijom i autogramom na omiljenom albumu.

Novo božićno izdanje Hit Recordsa 'Božić je…' donosi vam inače sedamnaest najljepših božićnih pjesama u izvedbi najvećih glazbenih imena. A upravo ti božićni ritmovi, kao i osmijesi posjetitelja te glazbenika, još jednom su podsjetili na najveći smisao Božića, ljubav i iskrenost!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene